Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Game of Thrones: Το teaser trailer από το φινάλε της επικής σειράς! (Video)

Προσοχή spoilers!

16 Μαΐου 2019 09:14
Game of Thrones: Το teaser trailer από το φινάλε της επικής σειράς! (Video)

Έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια μετά την πρεμιέρα του, το Game of Thrones, η επική σειρά φαντασίας του HBO που βασίζεται στα βιβλία του G.R.R. Martin, φτάνει στο τέλος της.

Την ερχόμενη Κυριακή, οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς «φαινόμενο» θα δουν πώς ολοκληρώνεται η συναρπαστική - και άκρως αιματηρή - ιστορία που τους κράτησε καθηλωμένους στους δέκτες τους ατέλειωτες ώρες.

Με το πρόσωπο που πολλοί πίστευαν ότι δικαιούται να καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο, δηλαδή την Ντενέρις Ταργκάριεν, να έχει μετατραπεί σε αιμοδιψή δυνάστη, όλα τα σενάρια είναι πλέον ανοιχτά. Η μεταπήδηση της «Θυελλογέννητης» από το στρατόπεδο των «καλών» σε εκείνο των μαζικών δολοφόνων έχει αναμφίβολα δυσαρεστήσει πολλούς φαν της σειράς.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι χιλιάδες λάτρεις του GoT βρίσκονται σε μια αρκετά αμήχανη θέση, αφού η αγαπημένη τους ηρωίδα φαίνεται να έχει μετατραπεί σε τέρας.

Η δυσαρέσκεια των φαν για το τελευταίο επεισόδιο με τίτλο «The Bells» αντανακλάται στη βαθμολογία του site Rotten Tomatoes, που είναι η πιο χαμηλή στην ιστορία της σειράς, αλλά και στα χιλιάδες σχόλια και κοροϊδευτικά memes που έχουν πλημμυρίσει τα social media.

Προς το παρόν, το HBO έχει δώσει στη δημοσιότητα μόνο ένα teaser trailer και δύο φωτογραφίες από το επερχόμενο φινάλε.

Στην πρώτη εικόνα, βλέπουμε την Ντενέρις, θριαμβεύτρια, να επιθεωρεί τον στρατό της ενώ το Κινγκς Λάντινγκ συνεχίζει να καίγεται στο φόντο.

Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει τον Τύριον να στέκεται μπροστά από τα ερείπια της πόλης, με την απόγνωση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

Στο teaser trailer βλέπουμε ανάλογες σκηνές: Το Κινγκς Λάντινγκ να έχει μετατραπεί σε στάχτη, τη «Μητέρα των Δράκων» να επιθεωρεί το έργο της και τους εναπομείναντες ήρωες να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την καταστροφή.

Game of thrones: Nέα γκάφα απο την παραγωγή με το χέρι του Jaime Lannister! (Video)

Δεν έφτανε μόνο ένα λάθος και τον ντόρο γύρω από τον περιβόητο καφέ της Ντενέρις, στο χθεσινό επεισόδιο ξαν'α είδαμε νέα γκάφα που εμφανίστηκε στον κόσμο του Game of Thrones.
Τι γίνεται με τις γκάφες;

Η απάντηση του HBO στον καφέ της Ντενέρις πριν από λίγες μέρες ήταν αστεία και αποστομωτική. Αλλά για να δούμε τι θα πει για την καινούρια γκάφα.

Ποια είναι; Ένα χέρι. Και μάλιστα ένα κομμένο χέρι που εμφανίζεται ξαφνικά.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου που προβλήθηκε τα ξημερώματα, ο Τζέιμι Λάνιστερ εμφανίζεται σε μία σκηνή να αγκαλιάζει την Σέρσεϊ Λάνιστερ με το δεξί του χέρι να ακουμπά την πλάτη της.

Και όλα θα ήταν καλά, αν το χέρι αυτό δεν είχε... κοπεί στον τρίτο κύκλο της σειράς και δεν είχε αντικατασταθεί σύμφωνα με το σενάριο με μία κατασκευή, η οποία δεν επιτρέπει στον πρωταγωνιστή να λυγίσει το «χέρι» του.


 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share