Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για την Britney Spears: Δεν θα ξανατραγουδήσει ποτέ!

Τι συνέβη;

15 Μαΐου 2019 21:24
Δύσκολες ώρες για την Britney Spears: Δεν θα ξανατραγουδήσει ποτέ!

Η διάσημη τραγουδίστρια Britney Spears τον τελευταίο καιρό δεν περνάει και πολύ καλά! Πριν λίγο καιρό είχε μπει και σε ψυχιατρική κλινική!

Αν και βγήκε, φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να επανέλθει!

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν είναι σε θέση, ψυχολογικά, να επιστρέψει στις πρόβες για το πολυαναμενόμενο σόου της στο Λας Βέγκας. Ενα πρόγραμμα που επρόκειτο να ξεκινήσει τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως ματαιώθηκε, καθώς η υγεία του πατέρα της Σπίαρς επιδεινώθηκε, επιβαρύνοντας την ψυχική κατάσταση της τραγουδίστριας.

Ο μάνατζερ της Μπρίντεϊ Σπίαρς, Λάρι Ρούντολφ σημειώνει για την συνεργάτη του: «Ως ο άνθρωπος που την κατευθύνει επαγγελματικά – βάση των πληροφοριών που έχω τόσο εγώ, όσο και οι επαγγελματίες που την κουράρουν – είναι ξεκάθαρο πως δεν θα επιστρέψει στο Λας Βέγκας στο άμεσο μέλλον και πιθανότατα ποτέ ξανά».

Τι ήταν αυτό που την "έσπασε"

«Ηταν η τέλεια καταιγίδα. Επρεπε να αναστείλουμε την έναρξη του σόου, καθώς η φαρμακευτική της αγωγή δεν απέδιδε» συμπλήρωσε ο Ρούντολφ. Οπως είπε, το καλοκαίρι η τραγουδίστρια ήταν έτοιμη να επιστρέψει στον χώρο του θεάματος. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, έπειτα και από την επιδείνωση της υγείας του πατέρα της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν επικοινώνησε ποτέ ξανά με τους συνεργάτες της.

«Δεν θέλω να ξαναδουλέψει αν δεν γίνει καλά, σωματικά και ψυχικά. Αν αυτό δεν γίνει ποτέ, ας μην γίνει» σημειώνει χαρακτηριστικά ο μάνατζερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. «Δεν θέλω ούτε μπορώ να την πείσω να δουλέψει ξανά. Θα είμαι εδώ ξανά για εκείνη όταν θελήσει να δουλέψει» συμπλήρωσε.

Σε ψυχιατρική κλινική πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Η διάσημη τραγουδίστρια σύμφωνα με το ΤΜΖ, εισήχθη στην ψυχιατρική κλινική την περασμένη εβδομάδα και θα παραμείνει τουλάχιστον για έναν μήνα.

Η Britney Spears το τελευταίο διάστημα ήταν έντονα στρεσαρισμένη, εξαιτίας μιας ακόμα χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε ο πατέρας της στο παχύ έντερο.

Πριν από λίγο καιρό είχε αναρτήσει στο Instagram και μια παλαιότερη οικογενειακή φωτογραφία γράφοντας:«Πριν από δύο μήνες, ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε και παραλίγο να πεθάνει. Είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες που βγήκε ζωντανός, αλλά έχει ακόμα έναν μακρύ δρόμο μπροστά του. Έπρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου αυτή τη στιγμή».

Να σας θυμήσουμε Όλη η αλήθεια για τον αρραβώνα της Britney Spears!

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια μπαίνει στο ψυχιατρείο. Είχε νοσηλευτει το 2007, όταν είχε επιτεθεί στους φωτογράφους με μια ομπρέλα και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να ακολουθήσει θεραπεία.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share