Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν θα το πιστεύετε: Αγνώριστη η Ρενέ Ζελβένγκερ!

Δείτε λεπτομέρειες...

14 Μαΐου 2019 10:26
Δεν θα το πιστεύετε: Αγνώριστη η Ρενέ Ζελβένγκερ!

Τα τελευταία χρόνια η εμφάνιση της λαμπερής ηθοποιού έχει αλλάξει και όχι τόσο επιτυχημένα. Οι πλαστικές της έκαναν κακό. Η Ρενέ Ζελβέγκερ αυτή τη φορά μεταμορφώνεται κινηματογραφικά και απόλυτα επιτυχημένα σε Τζούντι Γκάρλαντ, για τις ανάγκες της ομώνυμης ταινίας που είναι πολύ πιθανό να την οδηγήσει στα Όσκαρ.

Έχουν περάσει τριάντα χρόνια από τη μέρα που η Τζούντι Γκάρλαντ έγινε η μεγαλύτερη σταρ του Χόλιγουντ με το «Μάγο του Οζ». Βυθισμένη μέσα στη νοσταλγία, τις καταχρήσεις, μια ζωή-θρύλο και τη σχέση της με το Μίκι Ντιν, τον πέμπτο σύζυγο της ζωής της, ετοιμάζεται για μια σειρά από sold out εμφανίσεις, ζώντας για τελευταία φορά τη δόξα μιας ολόκληρης ζωής, λίγους μήνες πριν από το θάνατό της.

Με μια απίστευτης ομοιότητας Ρενέ Ζελβέγκερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το «Judy» θα προσπαθήσει να ερμηνεύσει κάποιες πτυχές της πολύπλευρης προσωπικότητας της Τζούντι Γκάρλαντ. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Ρούπερτ Γκουλντ, το σενάριο υπογράφει ο Τομ Εντς του «The Crown», ενώ στην παραγωγή βρίσκουμε τον Ντέιβιντ Λίβινγκστοουν του «Pride», την Pathe, το BBC, την Ingenious Media και την Calamity Films. Μαζί με τη Ρενέ Ζελβέγκερ πρωταγωνιστουν οι Τζέσι Μπάκλεϊ, Φιν Γουίτροκ, Μάικλ Γκαμπόν.

Στο τρέιλερ του «Judy» το soundtrack είναι το «Over the Rainbow» από το «Μάγο του Οζ», τραγουδισμένο από την ίδια την Ρενέ Ζελβέγκερ που για τις ανάγκες της ταινίας έκανε μαθήματα τραγουδιού και χορού, ενώ καθημερινά βρισκόταν δύο ώρες στο μακιγιάζ για να ολοκληρώσει τη μεταμόρφωσή της.

Παγκόσμια συγκίνηση: Πέθανε η Ντόρις Ντέι!

Έφυγε από την ζωή η θρυλική ηθοποιός της δεκαετίας του 60, Doris Day! Η μεγάλη αμερικανίδα ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 97 ετών. Την είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε το ίδρυμά της.

Η Ντόρις Ντέι η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός που μεσουράνησε την δεκαετία του 60 πέθανε σε ηλικία 97 ετών. Η Ντόρις Ντέι γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1922 και εκτός από διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια ήταν και ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων.

Η Doris Day ξεκίνησε την καριέρα της ως τραγουδίστρια το 1939 αλλά η καριέρα της απογειώθηκε με την πρώτη της επιτυχία, «Sentimental Journey» το 1945.

Συνέχισε με σόλο καριέρα και ηχογράφησε πάνω από 650 τραγούδια από το 1947 έως το 1967 και έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες του 20υ αιώνα.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο επιστρέφει στον ρόλο του μαφιόζου (Video)

Από τους μικροεγκληματίες του Mean Streets, μέχρι τα "μεγάλα ψάρια" του Goodfellas, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει μεγαλουργήσει στον ρόλο του μαφιόζου, τον οποίο δεν φαίνεται να μπορεί να αφήσει εύκολα...

Ο 75χρονος ηθοποιός επιστρέφει για άλλη μια φορά σε γνώριμα μονοπάτια, αυτή την φορά για την μικρή οθόνη και την νέα διαφήμιση της εταιρείας αρτοσκευασμάτων Warburtons!

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share