Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Πώς τίμησαν την Ημέρα της Μητέρας;

Οι νέοι γονείς απέτισαν φόρο τιμής!

13 Μαΐου 2019 14:15
Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Πώς τίμησαν την Ημέρα της Μητέρας;

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν, έγιναν γονείς για πρώτη φορά την προηγούμενη Δευτέρα, καθώς έφεραν στην ζωή τον Άρτσι, έβδομο στην διαδοχή του Βρετανικού θρόνου.

Επέλεξαν να γιορτάσουν την Ημέρα της Μητέρας με μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, η οποία είχε μία φωτογραφία με τα πόδια του νεογέννητου Άρτσι και συνοδευόταν από ένα συγκινητικό κείμενο και δύο στίχους της σύγχρονης ποιήτριας Ναϊγίρα Ουαχίντ.

"Σήμερα αποτίουμε φόρο τιμής σε όλες τις μητέρες - του παρελθόντος, του παρόντος, του μέλλοντος και εκείνες που χάθηκαν αλλά θα τις θυμόμαστε για πάντα." Έγραψαν, με την αναφορά στην μητέρα του Χάρι, Πριγκίπισσα Νταϊάνα, να έρχεται αμέσως στο μυαλό, πριν προσθέσουν "Τιμάμε και γιορτάζουμε για την κάθε μια από εσάς."

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ημέρα της Μητέρας παρότι στις περισσότερες χώρες του κόσμου γιορτάζεται την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, στην Μεγάλη Βρετανία είναι σταθερή και γιορτάζεται στις 22 Μαρτίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Paying tribute to all mothers today - past, present, mothers-to-be, and those lost but forever remembered. We honor and celebrate each and every one of you. Today is Mother’s Day in the United States, Canada, Australia, New Zealand, South Africa, Kenya, Japan, and several countries across Europe. This is the first Mother’s Day for The Duchess of Sussex. Quote from “lands” by @nayyirah.waheed: my mother was my first country; the first place i ever lived. Photo © SussexRoyal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share