Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Game Of Thrones: Πρωταγωνίστριες αποκάλυψαν το τέλος της σειράς!

Τι θα συμβεί;

10 Μαΐου 2019 13:00
Game Of Thrones: Πρωταγωνίστριες αποκάλυψαν το τέλος της σειράς!

Οι πρωταγωνίστριες αποκάλυψαν το τέλος της σειράς Game Of Thrones! Τι θα γίνει στο τέλος της αγαπημένης σειράς που καθηλώνει κάθε φορά πολλά εκατομμύρια φανς;

Η Σάνσα και η Άρια Σταρκ πέρασαν πολλά, όμως, επιβίωσαν και δίνουν πλέον ραντεβού στο μεγάλο φινάλε του «GoT»΄.

Η μία είναι η Κυρία του Βορρά, που προσπαθεί να σώσει το λαό της από τους στρατούς του Βασιλιά της Νύχτας.

Η άλλη έχει ορκιστεί να εκπληρώσει μία λίστα θανάτου, βγάζοντας έναν έναν από τη μέση όσους αδίκησαν την ίδια και την οικογένεια της.

Πώς ήταν το κλίμα όταν διαβάζατε τα σενάρια του τελευταίου κύκλου;

Σόφι Τέρνερ: Όλοι ήταν εκεί. Ήταν πολύ συγκινητικό. Το είχαμε κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν, αλλά δεν είχαν έρθει όλοι. Αυτή τη φορά…

Μέιζι Γουίλιαμς: Όλοι ήταν εκεί. Παραγωγοί, επικεφαλής τμημάτων. Ήταν όλοι εκεί και ήταν πολύ συγκινητικό.

Σ.Τ.: Ναι. Ο Κιτ (Χάρινγκτον} τα διάβασε τότε για πρώτη φορά και ήταν αστείο. Μπορούσες να τον ακούς σε κάθε σκηνή να αφήνει ένα αναστεναγμό.

Κοιτάζοντας τη σειρά προς τα πίσω, πώς άλλαξε μέσα στις 8 σεζόν;

Σ.Τ.: Η σκηνή που άλλαξε το πώς έβλεπα, εγώ-τη σειρά, ήταν στο ένατο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, με το θάνατο του Νεντ Σταρκ (Σον Μπιν). Τότε έγινε φανερό ότι δεν θα είναι μια ακόμη σειρά του είδους, θα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Για το χαρακτήρα μου, η σκηνή που σκοτώνει τον Ράμσεϊ ήταν του τύπου «αυτή είναι η Σάνσα!».

Μ. Γ.: Νομίζω ότι στις τελευταίες σεζόν, όλες οι γυναίκες άρχισαν να γίνονται αυτόνομες. Πρώτον, αυτό δεν ήταν κάτι που μπορούσε κανείς να προβλέψει. Δεύτερον, έχει νόημα. Όταν διαβάζεις τη σειρά και τις ιστορίες και το πώς οι χαρακτήρες παίζουν το παιχνίδι, οι πέντε αυτές γυναίκες έχουν κάθε δικαίωμα να βρίσκονται εκεί. Αυτό ήταν κάτι στο οποίο ελπίζαμε, αλλά το γεγονός ότι όντως η σειρά πηγαίνει σε αυτήν την κατεύθυνση, την κάνει τόσο δυναμική σε αντίθεση με πολλά άλλα σίριαλ.

Πώς ήταν η τελευταία μέρα, όταν τελειώσατε όλοι το γύρισμα;

Μ.Γ.: Έχω ήδη πει ότι η βιομηχανία αυτή είναι δύσκολη, αλλά το να επιστρέφεις στο γύρισμα της συγκεκριμένης σειράς, άξιζε πάντα τον κόπο και όλοι ήταν σαν οικογένεια. Ο καθένας ήταν πολύ συγκινημένος, βλέποντας όλους να τελειώνουν τη δουλειά. Όλοι, όμως, ήταν σύντομοι, στη σκέψη ότι έχουν ειπωθεί πολλά.

Σ.Τ.: Η τελευταία μου σκηνή ήταν ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα. Τη γυρίσαμε στην Ισπανία. Όλοι οι άλλοι μπορούσαν να φορούν ένα γιλέκο πάγου για να δροσίζονται, εκτός από εμένα, γιατί το κοστούμι μου ήταν πολύ στενό. Τους παρακαλούσα να τελειώσουμε. Και όταν έγινε και έβγαλαν λόγο για το φινάλε, ξέσπασα σε δάκρυα και ήμουν απαρηγόρητη για ώρες. Ήμουν ένα ερείπιο».

Game of Thrones: Το αρνητικό σχόλιο της Τζέσικα Τσαστέιν που έγινε viral!

Το αρνητικό σχόλιο της Τζέσικα Τσαστέιν που έγινε viral για το επεισόδιο του Game of Thrones δίχασε το κοινό!

Αφορμή για την «παρέμβαση» της Τζέσικα Τσαστέιν στα κοινωνικά δίκτυα υπήρξε η σκηνή στο τέταρτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου του «Game of Thrones» όπου η Σάνσα μιλάει με τον Σκύλο και αναφέρει πως «χωρίς τον Λιτλφίνγκερ και τον Ράμσεϊ και τους άλλους, θα είχα μείνει ένα μικρό πουλί σε όλη μου τη ζωή», εννοώντας πως τα βάσανα που πέρασε με τους άντρες στα χέρια των οποίων «έπεσε» την έκαναν τη δυναμική γυναίκα που είναι.

Ενα tweet της Τζέσικα Τσαστέιν για το τέταρτο επεισόδιο του όγδοου κύκλου του «Game of Thrones» έγινε viral, ανοίγοντας συζητήσεις και διχάζοντας το κοινό.

«Ο βιασμός δεν είναι εργαλείο για να κάνεις ένα χαρακτήρα πιο δυνατό. Μια γυναίκα δεν χρειάζεται να θυματοποιηθεί με σκοπό να γίνει μια πεταλούδα. το μικρό πουλί ήταν πάντα ένας Φοίνικας. Η δύναμη που έχει οφείλεται μόνο στην ίδια. Και σε κανέναν άλλον», έγραψε η Τζέσικα Τσαστέιν αναφερόμενη στην Σοφι Τέρνερ, συμπρωταγωνίστριά της στο επερχόμενο «Dark Phoenix».

Το tweet έγινε viral – με τον τρόπο που γίνεται viral οτιδήποτε αφορά το «Game of Thrones» – και άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση γύρω από τη γυναικεία ενδυνάμωση και την ταύτισή της με το σεξισμό και την κακοποίηση.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share