Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Game of Thrones: Το αρνητικό σχόλιο της Τζέσικα Τσαστέιν που έγινε viral!

Δίχασε το κοινό!

9 Μαΐου 2019 14:51
Game of Thrones: Το αρνητικό σχόλιο της Τζέσικα Τσαστέιν που έγινε viral!

Το αρνητικό σχόλιο της Τζέσικα Τσαστέιν που έγινε viral για το επεισόδιο του Game of Thrones δίχασε το κοινό!

Αφορμή για την «παρέμβαση» της Τζέσικα Τσαστέιν στα κοινωνικά δίκτυα υπήρξε η σκηνή στο τέταρτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου του «Game of Thrones» όπου η Σάνσα μιλάει με τον Σκύλο και αναφέρει πως «χωρίς τον Λιτλφίνγκερ και τον Ράμσεϊ και τους άλλους, θα είχα μείνει ένα μικρό πουλί σε όλη μου τη ζωή», εννοώντας πως τα βάσανα που πέρασε με τους άντρες στα χέρια των οποίων «έπεσε» την έκαναν τη δυναμική γυναίκα που είναι.

Ενα tweet της Τζέσικα Τσαστέιν για το τέταρτο επεισόδιο του όγδοου κύκλου του «Game of Thrones» έγινε viral, ανοίγοντας συζητήσεις και διχάζοντας το κοινό.

«Ο βιασμός δεν είναι εργαλείο για να κάνεις ένα χαρακτήρα πιο δυνατό. Μια γυναίκα δεν χρειάζεται να θυματοποιηθεί με σκοπό να γίνει μια πεταλούδα. το μικρό πουλί ήταν πάντα ένας Φοίνικας. Η δύναμη που έχει οφείλεται μόνο στην ίδια. Και σε κανέναν άλλον», έγραψε η Τζέσικα Τσαστέιν αναφερόμενη στην Σοφι Τέρνερ, συμπρωταγωνίστριά της στο επερχόμενο «Dark Phoenix».

Το tweet έγινε viral – με τον τρόπο που γίνεται viral οτιδήποτε αφορά το «Game of Thrones» – και άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση γύρω από τη γυναικεία ενδυνάμωση και την ταύτισή της με το σεξισμό και την κακοποίηση.

Μετά το Game of thrones τι; Τι ετοιμάζει το HBO;

To Game of thrones βρίσκεται στην τελική ευθεία, μόλις 2 επεισόδια έμειναν για να ολοκληρωθεί η σειρά....

Όλοι οι φανς σκέφτονται τι θα γίνει μετά...τι θα βλέπουν;

Βέβαια εμείς σου έχει πει ποια είναι τα καλύτερα επεισόδια όλης της σειράς για να θυμηθείς...

Αν όμως θες κάτι καινούργιο τότε μάθε ότι ο συγγραφέας του Game of thrones κάτι ετοιμάζει!

o George RR Martin με δημοσίευση στο blog του, μίλησε για πολλά θέματα της επικαιρότητας, από το Endgame μέχρι το Veep και το Gentleman Jack του HBO, χωρίς όμως να κάνει την παραμικρή αναφορά στη σειρά που σαρώνει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ένα ακόμα δείγμα ότι έχει αποστασιοποιηθεί από την εξέλιξη της.

Ο συγγραφέας του A Song of Ice and Fire έριξε λίγο φως στο θέμα των πρίκουελ, αποκαλύπτοντας ότι εκτός από το ένα που έχει περάσει στο στάδιο του πιλότου, άλλα δύο είναι σε καλό επίπεδο από πλευράς σεναρίου.

«Είχαμε αναπτύξει πέντε διαδόχους του Game of Thrones στο HBO και τρεις από αυτούς προχωράνε πολύ καλά. Το ένα που υποτίθεται ότι δεν πρέπει να αποκαλώ The Long Night, θα μπει στο στάδιο των γυρισμάτων μέσα στη χρονιά, ενώ τα άλλα δύο βρίσκονται ακόμα στο σενάριο αλλά είναι κοντά. Σε τι αναφέρονται; Δεν μπορώ να πω αλλά μπορείτε να πάρετε ένα αντίτυπο του Fire and Blood και να κάνετε τις δικές σας θεωρίες».

Tο Fire and Blood αναφέρεται στην ιστορία του οίκου των Ταργκάρυεν ενώ αυτές τις μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός που κάνουμε στη σελίδα μας στο Facebook και δίνουμε δώρο ένα αντίτυπο του βιβλίου.

Το πρώτο πρίκουελ θα έχει πρωταγωνίστρια την Ναόμι Γουότς και την υπογραφή της Jane Goldman (Kingsman: The Secret Service, X-Men: First Class, Kick-Ass) ενώ ο George R.R. Martin θα έχει εμπλοκή στη σειρά ως παραγωγός, αφήνοντας για την Goldman την ιδιότητα της showrunner.

Θα γυρίσουμε πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω και πιο συγκεκριμένα στην εποχή των ηρώων. Η επίσημη περιγραφή που έχει δώσει το HBO μας βάζει στο κλίμα…

Εξελίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones και καταγράφει την… κατηφόρα του κόσμου από τη χρυσή εποχή των ηρώων στην πιο σκοτεινή του ώρα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Από τα τρομακτικά μυστικά της ιστορίας του Γουέστερος μέχρι την πραγματική καταγωγή των White Walkers, τα μυστήρια της Ανατολής και τους Σταρκ των θρύλων… δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε ότι ξέρουμε.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share