Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Μετά το Game of thrones τι; Τι ετοιμάζει το HBO;

Δείτε λεπτομέρειες...

8 Μαΐου 2019 13:10
Μετά το Game of thrones τι; Τι ετοιμάζει το HBO;

To Game of thrones βρίσκεται στην τελική ευθεία, μόλις 2 επεισόδια έμειναν για να ολοκληρωθεί η σειρά....

Όλοι οι φανς σκέφτονται τι θα γίνει μετά...τι θα βλέπουν;

Βέβαια εμείς σου έχει πει ποια είναι τα καλύτερα επεισόδια όλης της σειράς για να θυμηθείς...

Αν όμως θες κάτι καινούργιο τότε μάθε ότι ο συγγραφέας του Game of thrones κάτι ετοιμάζει!

o George RR Martin με δημοσίευση στο blog του, μίλησε για πολλά θέματα της επικαιρότητας, από το Endgame μέχρι το Veep και το Gentleman Jack του HBO, χωρίς όμως να κάνει την παραμικρή αναφορά στη σειρά που σαρώνει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ένα ακόμα δείγμα ότι έχει αποστασιοποιηθεί από την εξέλιξη της.

Ο συγγραφέας του A Song of Ice and Fire έριξε λίγο φως στο θέμα των πρίκουελ, αποκαλύπτοντας ότι εκτός από το ένα που έχει περάσει στο στάδιο του πιλότου, άλλα δύο είναι σε καλό επίπεδο από πλευράς σεναρίου.

«Είχαμε αναπτύξει πέντε διαδόχους του Game of Thrones στο HBO και τρεις από αυτούς προχωράνε πολύ καλά. Το ένα που υποτίθεται ότι δεν πρέπει να αποκαλώ The Long Night, θα μπει στο στάδιο των γυρισμάτων μέσα στη χρονιά, ενώ τα άλλα δύο βρίσκονται ακόμα στο σενάριο αλλά είναι κοντά. Σε τι αναφέρονται; Δεν μπορώ να πω αλλά μπορείτε να πάρετε ένα αντίτυπο του Fire and Blood και να κάνετε τις δικές σας θεωρίες».

Tο Fire and Blood αναφέρεται στην ιστορία του οίκου των Ταργκάρυεν ενώ αυτές τις μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός που κάνουμε στη σελίδα μας στο Facebook και δίνουμε δώρο ένα αντίτυπο του βιβλίου.

Το πρώτο πρίκουελ θα έχει πρωταγωνίστρια την Ναόμι Γουότς και την υπογραφή της Jane Goldman (Kingsman: The Secret Service, X-Men: First Class, Kick-Ass) ενώ ο George R.R. Martin θα έχει εμπλοκή στη σειρά ως παραγωγός, αφήνοντας για την Goldman την ιδιότητα της showrunner.

Θα γυρίσουμε πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω και πιο συγκεκριμένα στην εποχή των ηρώων. Η επίσημη περιγραφή που έχει δώσει το HBO μας βάζει στο κλίμα…

Εξελίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones και καταγράφει την… κατηφόρα του κόσμου από τη χρυσή εποχή των ηρώων στην πιο σκοτεινή του ώρα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Από τα τρομακτικά μυστικά της ιστορίας του Γουέστερος μέχρι την πραγματική καταγωγή των White Walkers, τα μυστήρια της Ανατολής και τους Σταρκ των θρύλων… δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε ότι ξέρουμε.

Game οf Thrones: Ποιά πρωταγωνίστρια απαγορεύεται να δει τη σειρά;

Game οf Thrones: Ποιά πρωταγωνίστρια απαγορεύεται να δει τη σειρά;

Μιλάμε για το Game of thrones, μiα απο τις κορυφαίες σειρές όλων των εποχών και πιστέυαμε πως ακόμα και αν ένα χαρακτήρας δεν είναι βασικός , θα έχει δει σίγουρα τη σειρά...

Κατά κύριο λόγο αυτό ισχύει, όμως υπάρχει μία εξαίρεση που ακούει στο όνομα της Bella Ramsey.

Διαβάστε περισσότερα θέματα Stars & TV στο Athensmagazine.gr
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share