Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Πρίγκιπας Κάρολος: Ο χαρούμενος παππούς ανυπομονεί να δει το εγγόνι του!

Οι πρώτες αντιδράσεις...

7 Μαΐου 2019 17:56
Πρίγκιπας Κάρολος: Ο χαρούμενος παππούς ανυπομονεί να δει το εγγόνι του!

Μια μέρα πριν γεννήθηκε το παιδί του Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ σκορπίζοντας χαρά απεριόριστη χαρά στο παλάτι και σε ολόκληρη τη Βρετανία.

Σήμερα είχαμε και τις αντιδράσεις του παππού, ξανά, Πρίγκιπα Καρόλου.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη γέννηση του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι από τα νέα και ανυπομονούμε να δούμε από κοντά το μωρό, όταν επιστρέψουμε» είπε ο Κάρολος, παππούς του μωρού, σε πολίτες που έσπευσαν να του ευχηθούν για τα γεννητούρια, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Βερολίνο.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ υποδέχτηκαν το πρωτότοκο παιδί τους νωρίς το πρωί της 6ης Μαΐου 2019. Είναι αγοράκι και έχει βάρος 3 κιλά και 200 γραμμάρια,

Η δούκισσα και το μωρό είναι υγιείς και το ζευγάρι ευχαριστεί τον κόσμο για ενθουσιασμό και την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης περιόδου στη ζωή τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες» αναφέρει η ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του ζευγαριού στο instagram.

Σε πελάγη ευτυχίας ο πρίγκιπας Χάρι! Τι δήλωσε;

Σε πελάγη ευτυχίας ο πρίγκιπας Χάρι! Τι δήλωσε;

Τι υπέροχη μέρα σήμερα για το παλάτι αλλά πολύ περισσότερο για τον πρίγκιπα Χαρι!

Σήμερα λοιπόν, ήρθε το κόσμο το πρώτο του παιδί. Όπως είναι λογικό ο ίδιος είναι ιδιαίτερα χαρούμενος αλλά και συγκινημένος.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share