Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Billboard Music Awards: Αυτός ο πετυχημένος τραγουδιστής κατέρριψε το ρεκόρ της Taylor Swift!

Δείτε ποιος είναι...

3 Μαΐου 2019 13:19
Billboard Music Awards: Αυτός ο πετυχημένος τραγουδιστής κατέρριψε το ρεκόρ της Taylor Swift!

H Γιορτή της Μητέρας είναι σε λίγες μέρες, αλλά ο Drake έδωσε στη μητέρα του νωρίς δώρο με μία ομιλία γεμάτη συναισθήματα στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Billboard 2019, στη διάρκεια της οποίας ο αστέρας της ραπ κατέρριψε το ρεκόρ της Taylor Swift αποσπώντας τις περισσότερες.

Ο Καναδός ράπερ πήρε συνολικά 12 βραβεία, μεταξύ άλλων το μεγάλο βραβείο της βραδιάς, εκείνο του Καλύτερου Καλλιτέχνη, το βραβείο Καλύτερου Άνδρα Καλλιτέχνη, το βραβείο Καλύτερου Καλλιτέχνη της Ραπ και το βραβείο Καλύτερου Άλμπουμ, Billboard 200 Album για το «Scorpion».

Ο Drake εκδήλωσε την αγάπη του για τη μητέρα του, όταν παρέλαβε το βραβείο Κορυφαίου Καλλιτέχνη, νικώντας τους Cardi B, Ariana Grande, Post Malone και Travis Scott.

O Καναδός ράπερ κέρδισε

12 βραβεία, την Τετάρτη στην απονομή των Billboard στο Λας Βέγκας, συγκεντρώνοντας συνολικά 27 νίκες (η Taylor Swift έχει 23 νίκες).

Κοίταξε προς τα πάνω, καθώς κρατούσε το τρόπαιο, και σύμφωνα με το Page Six είπε: «Θέλω μόνο να ευχαριστήσω τη μαμά μου για την αδιάκοπη προσπάθειά της στη ζωή μου».


«Θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά μου για όλες τις φορές που με πήγαινε με το αυτοκίνητο για μαθήματα πιάνου. Με πήγαινες συνεχώς στο μπάσκετ και το χόκεϊ - σαφώς δεν είχε αποτέλεσμα. Για όλες τις φορές που με πήγες στο Degrassi (τηλεοπτική σειρά). Ανεξάρτητα από τον χρόνο που χρειάστηκα για να καταλάβω τι θέλω να κάνω ήσουν πάντα εκεί για να με οδηγείς και τώρα περνάμε πολύ ωραία», τόνισε.

Αυτή είναι η λίστα με τους νικητές των Music Billboard Awards
Κορυφαίος Καλλιτέχνης: Drake

Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης: Juice WRLD

Billboard Chart Achievement Award: Ariana Grande

Καλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης: Drake

Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης: Ariana Grande

Καλύτερο Duo/Group: BTS

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share