Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τζόνι Ντεπ: Aυτή είναι η καλλονή χορεύτρια που πρόκειται να παντρευτεί!

Είναι ερωτευμένοι και πάνε για γάμο!

25 Απριλίου 2019 10:13
Τζόνι Ντεπ: Aυτή είναι η καλλονή χορεύτρια που πρόκειται να παντρευτεί!

O Τζονι Ντεπ, μετά το επεισοδιακό διαζύγιό του από την Άμπερ Χερντ, σχεδιάζει να παντρευτεί μια νεαρή Ρωσίδα χορεύτρια.

Η Πολίνα Γκλεν, που ότι είναι γύρω στα 25, γνώρισε τον 55χρονο ηθοποιό σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες πέρυσι.

Νωρίτερα αυτή τη χρονιά, ο γοητευτικός ηθοποιός φωτογραφήθηκε να αγκαλιάζει καυτά φιλιά με μια «μυστηριώδη γυναίκα» σε ένα ξενοδοχείο στο Βελιγράδι.

Αυτή η γυναίκα, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Daily Mail, δεν ήταν άλλη από την Γκεντ, η οποία είχε φωτογραφηθεί τον Μάιο του 2018 να κάνει βόλτες με τον αγαπημένο της και στους δρόμους της Μόσχας, όπου είχε μεταβεί ο Ντεπ για μία συναυλία με την μπάντα του, τους The Hollywood Vampires.

Ζει εδώ και καιρό με τον πολυεκατομμυριούχο ηθοποιό στην έπαυλη του τελευταίου, στην Σάνσετ Μπούλεβαρντ.

Η Πολίνα, η οικογένεια της οποίας ζει στη Ρωσία, πιστεύεται ότι μετακόμισε στις ΗΠΑ πριν από δύο χρόνια για να προωθήσει την καριέρα της ως χορεύτρια.

«Είναι πολύ γλυκιά, τρυφερή και ταλαντούχα. Σίγουρα ο Τζόνι της βοηθάει, αλλά προσπαθεί να τα καταφέρει μόνη της. Είναι πολύ χαμηλών τόνων. Από το σπίτι του φεύγει μόνο για να πάει στο στούντιο και έπειτα ξαναγυρίζει. Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς ότι ζει μαζί του», επισημαίνει η πηγή.

Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα, το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και σχεδιάζει να επισημοποιήσει τη σχέση του.

"Mε σάπιζε στο ξύλο"! Ξυλοδαρμοί η αιτία διαζυγίου του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ; Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Η είδηση ότι η Άμπερ Χερντ ζήτησε διαζύγιο από τον Τζόνι Ντεπ, έπεσε σαν «βόμβα» στους κύκλους του Χόλιγουντ, καθώς το ζευγάρι ήταν παντρεμένο μόλις 15 μήνες.

Ωστόσο, πραγματικό σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της ίδιας της 30χρονης η οποία πήγε την Παρασκευή σε ένα αμερικανικό δικαστήριο με μελανιές στο πρόσωπο και κατήγγειλε ότι ο 52χρονος Τζόνι Ντεπ την ξυλοκόπησε, λέγοντας μάλιστα πως είναι θύμα επαναλαμβανόμενης ενδοοικογενειακής βίας!

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, η Χερντ κατέθεσε στο δικαστήριο ότι το βράδυ του Σαββάτου, ο Ντεπ την χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια προσπάθησε να της δώσει χρήματα για να κλείσει το στόμα της και να μην αποκαλύψει ποτέ και σε κανέναν αυτό που συνέβη!


«Έσπασε το iPhone στο πρόσωπό μου...»

Όμως, η νεαρή ηθοποιός όχι μόνο μίλησε, αλλά φρόντισε να έχει και αποδεικτικά στοιχεία, όπως την παρακάτω φωτογραφία που σύμφωνα με την Χερντ τραβήχτηκε λίγη ώρα μετά την επίθεση, ενώ ισχυρίζεται ότι έχει και βίντεο από την επίθεση.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο δικαστήριο η Άμπερ, ο Τζόνι «έσπασε» πάνω στο πρόσωπό της το iPhone του, όταν την είδε να μιλάει στο τηλέφωνο με μια φίλη της,

«Η Άμπερ ισχυρίζεται ότι κατά την διάρκεια του τσακωμού ο Ντεπ της πετούσε διάφορα αντικείμενα. Η Χερντ λέει ότι εκείνη την ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο με μια φίλη της και μόλις είδε τον σύζυγό της, της είπε να καλέσει τους αστυνομικούς. Η φίλη της κάλεσε την αστυνομία και μέσα σε λίγη ώρα αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού», γράφει το TMZ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ντεπ είχε φύγει όταν οι αστυνομικοί πήγαν στην οικία του και έτσι, ζήτησαν απλά από την ηθοποιό να τους πει τι είχε συμβεί. Όμως, της είπαν επίσης ότι αν κατέθετε και επίσημα για την επίθεση που είχε δεχθεί, τότε εκείνοι θα φορούσαν χειροπέδες στον 52χρονο σύζυγό της, αλλά εκείνη αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερα.

«Λέει ψέματα», υποστηρίζουν οι φίλοι του Ντεπ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 30χρονη ζήτησε περιοριστικά μέτρα σε βάρος του Ντεπ, υποστηρίζοντας ότι αποτελεί μια άμεση απειλή για την ίδια καθώς, όπως είπε στο δικαστήριο, την έχει χτυπήσει πολλές φορές.

Ωστόσο, άτομα από το φιλικό περιβάλλον του Ντεπ υποστηρίζουν πως η Χερντ λέει ψέματα και μάλιστα τονίζουν πως με τους ισχυρισμούς της «προσβάλλει τα πραγματικά θύματα της ενδοοικογενειακής βίας».

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό του 52χρονου λένε ακόμη ότι είναι παράξενο το γεγονός ότι η Άμπερ κατέθεσε την αίτηση για το διαζύγιο μια εβδομάδα μετά το θάνατο της μητέρας του ηθοποιού αλλά και το ότι δεν μίλησε στους αστυνομικούς για την επίθεση, που όπως λέει δέχθηκε από τον Ντεπ.

Τέλος, σημειώνουν ότι μία ημέρα μετά την «υποτιθέμενη επίθεση», η Άμπερ «ανέβασε» φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, στις οποίες δεν υπήρχε κάποια ένδειξη ότι ο Τζόνι Ντεπ την είχε χτυπήσει στο πρόσωπο. «Πώς εξαφανίστηκαν οι μελανιές σε λίγες μόνο ώρες», διερωτώνται.

Όλα αυτά λίγες μόνο ώρες αφότου ο ηθοποιός αποφάσισε να «σπάσει» για πρώτη φορά τη σιωπή του για το διαζύγιο.

Μέσω του εκπροσώπου του, ο 52χρονος είπε ότι «ο σύντομος αυτός γάμος θα λυθεί πολύ γρήγορα», καθώς με την 30χρονη ηθοποιό, εν διαστάσει σύζυγό του, υπάρχουν «αγεφύρωτες διαφορές». Την ίδια ώρα, ανέφερε ότι περνά δύσκολες ώρες εξαιτίας και του χαμού της 81χρονης μητέρας του.

Εν τω μεταξύ, η 30χρονη ηθοποιός, ζητά διατροφή από τον 52χρονο ηθοποιό του οποίου η προσωπική περιουσία ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολάρια και οι νέες εξελίξεις, είναι πιθανό να έχουν ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις για τον σταρ του Χόλιγουντ αφού σύμφωνα πάλι με το TMZ, το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μαύρα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο και οι φήμες για χωρισμό «οργίαζαν» όταν ο Ντεπ και η Χερντ χρειάστηκαν να απολογηθούν μπροστά στις κάμερες για το γεγονός ότι χρησιμοποίησαν πλαστά έγγραφα μετανάστευσης για να περάσουν τα σκυλιά τους στην Αυστραλία.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share