Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Games of thrones: Το τρείλερ του τρίτου επεισοδίου είναι φοβερό!

Μεγάλη μάχη έρχεται...

24 Απριλίου 2019 22:10
Games of thrones: Το τρείλερ του τρίτου επεισοδίου είναι φοβερό!

Μετά από δύο επεισόδια που αφορούσαν κυρίως την "συγκέντρωση" των ηρώων με δακρύβρεχτα reunis αλλά και μερικές μεγάλες βόμβες αλήθειας για τον Jon και τον Daenerys, έρχεται τελικά την επική μάχη που όλοι περιμέναμε.

Ο στρατός των νεκρών, με επικεφαλής τους λευκούς περιπατητές και ο μυστηριώδης βασιλιάς της Νύχτας, βρίσκονται στις πύλες του Winterfell. Οι ηρωικοί υπερασπιστές προετοιμάζονται για μια τελική μάχη εναντίον ενός αδυσώπητου κακού.

Βλέπουμε πολλούς από τους ήρωες μας που φαίνονται πολύ φοβισμένοι. Η Dany λέει ότι "οι νεκροί είναι ήδη εδώ." Η Αρύα τρέχει από κάτι. Ο Theon μοιάζει να έχει κάποιο πρόβλημα. Ο βασιλιάς νύχτας μάλλον στο Godswood όπως πρόβλεψε ο Bran.

Δράκοι, ζόμπι, ιππότες και Ανεξάρτητοι.Είναι το μεγαλύτερο επεισόδιο μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, φτάνοντας στα 82 λεπτά. Ανυπομονούμε:

Game of thrones: Είδαμε και το δεύτερο επεισόδιο!

Τι επεισόδιο ήταν και αυτό! Αυτή η σεζόν ειλικρινά μας έχει τρελάνει!

Μεγάλη προσοχή ! Αν δεν έχεις δει το δεύτερο επεισόδιο της 8ης σεζόν του Game of thrones, μην συνεχίσεις να διαβάζεις...αν αντέχεις!

Πλούσιο σε πληροφορίες αυτό το επεισόδιο αλλά από δράση όχι και τόσο....

Από κάτω θα δεις τα highlights:

Ο Τζείμι Λάννιστερ συναντά την Καλίσι. Ο ερχομός του στο Γουίνντερφελ μόνο χαρά δεν δίνει. Νιώθει ότι είναι ανεπιθύμητος και βασικά του το δείχνουν κιόλας.

Ο Μπραν πλέον δεν είναι απλά ένα ανάπηρο παιδί. Έχει γίνει άντρας και ξέρει ότι αυτό που έχει σημασία είναι να νικηθούν οι νεκροί.

Η Καλίσι με την Σάνσα Στάρκ προσπάθησαν να έρθουν πιο κοντά αλλά όταν μιλάμε για εξουσία...χαλάνε και οι πιο αγαπημένες οικογένειες.

Οι ήρωες μας ετοιμάζονται για την μεγάλη μάχη. Νομίζω είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε όλους τους αγαπημένους μας ήρωες μαζεμένους.

Όλοι ξέρουν ότι μάλλον θα είναι η τελευταία τους βραδιά οπότε θυμούνται εκείνοι αλλά θυμίζουν και εμάς, στιγμές από την πρώτη σεζόν.

Best moment 1. Όταν ο Τζέιμι Λάννιστερ χρήζει ιππότη την λαίδη Μπριεν

Best moment 2 ή και worst. Όταν τελειώνει το επεισόδιο ουσιαστικά ξεκινά η μάχη!

Αυτό που περιμέναμε να γίνει τόσο νωρίς είναι η αποκάλυψη σοκ! Ο Τζον Σνόου αποκαλύπτει στην Καλίσι, την πραγματική ταυτότητα(!)

Πάντως το επόμενο επεισόδιο αναμένεται να είναι επικό! Σας το είχαμε πει ότι η πρώτη μάχη έρχεται σύντομα....

Μέχρι το επόμενο επεισόδιο μπορούμε να χαλαρώσουμε βλέποντας τι έγινε στο 2 επεισόδιο πίσω από τις κάμερες:

Τι σημαίνει το σύμβολο που "αφήνει" ο Night King;

Η τελευταία σεζόν του Game of thrones είναι εδώ και όλοι έχουν τρελαθεί. Μπορεί να έχει περάσει μόνο το πρώτο επεισόδιο αλλά οι φαν ήδη ψάχνουν να βρουν το τέλος.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν τόσες θεωρίες για τι συμβαίνει και για όλα τα μυστικά που κρύβονται στην επιτυχημένη σειρά.

Σάλος έχει ξεσπάσει για το σύμβολο που "αφήνει" ο Night King. To σύμβολο αυτό έχει δημιουργήσει πολλές εικασίες και σκέψεις...

Ένα σύμβολο που έχουμε ξαναδεί και σε παλιότερα επεισόδια. Αλλά το ξαναείδαμε σε μια φρικιαστική σκηνή όπου ο λόρδος Umber "ξύπνησε" νεκρός και γύρω του είχε κομματιασμένα ανθρώπινα μέλη!

Αλήθεια τι σύμβολό είναι αυτό; Έχει σχέση με τον δράκο των Targaryen;

ο Dave Hill, ο οποίος έγραψε το επεισόδιο, μίλησε στο New York Post για αυτό και πρόσφερε κάποια σαφήνεια.

"Ο βασιλιάς της νύχτας υιοθέτησε τότε το σύμβολο ως ένα είδος βλασφημίας, όπως ο Σατανάς με τον ανάποδο σταυρό".

Αν είναι αλήθεια, αυτό σημαίνει ότι όλες οι περίεργες θεωρίες είναι λάθος. Ωστόσο, θα φαινόταν κάπως συντριπτικό, αν αποδείχθηκε ότι δεν σημαίνει τίποτ

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share