Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Games of thrones: Hackers παραμονεύουν όταν κατεβάζουμε!

Σας αφορά...

23 Απριλίου 2019 14:30
Games of thrones: Hackers παραμονεύουν όταν κατεβάζουμε!

Σύμφωνα με έρευνα της ρωσικής Kaspersky Lab, η οποία εξειδικεύεται σε λογισμικά προστασίας από ιούς (Antivirus), το «Game of Thrones» συγκαταλέγεται στις 3 σειρές που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των hackers (οι άλλες δύο είναι το The Walking Dead» και το «Arrow»). Μάλιστα η σειρά του HBO βρίσκεται στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας .

Το Game of Thrones αντιπροσώπευε, για το 2018, το 17% του συνόλου του “μολυσμένου” πειρατικού περιεχομένου, με 20.934 χρήστες να έχουν δεχτεί επίθεση. Μάλιστα οι χάκερς συνήθως «χτυπάνε» στο πρώτο και στο τελευταίο επεισόδιο κάθε σεζόν.

Η εταιρεία προτείνει τους χρήστες να σκανάρουν το κάθε επεισόδιο που κατεβάζουν και να προσέχουν το κατεβασμένο αρχείο να έχει κατάληξη avi, mkv ή mp4 και όχι exe ή οτιδήποτε άλλο. Ακόμη θα πρέπει να αποφύγουν τους ιστότοπους που ζητούν τα στοιχεία του χρήστη για να τον αφήσουν να κάνει download.

Είχαμε λοιπόν τους hakers που στέλνουν απροειδοποίητα spoiler τώρα πρέπει να προσέχουμε διπλά.Οπότε επιλέγουμε να μην κατεβάζουμε παράνομα!

Game of thrones: Είδαμε και το δεύτερο επεισόδιο!

Τι επεισόδιο ήταν και αυτό! Αυτή η σεζόν ειλικρινά μας έχει τρελάνει!

Μεγάλη προσοχή ! Αν δεν έχεις δει το δεύτερο επεισόδιο της 8ης σεζόν του Game of thrones, μην συνεχίσεις να διαβάζεις...αν αντέχεις!

Πλούσιο σε πληροφορίες αυτό το επεισόδιο αλλά από δράση όχι και τόσο....

Από κάτω θα δεις τα highlights:

Ο Τζείμι Λάννιστερ συναντά την Καλίσι. Ο ερχομός του στο Γουίνντερφελ μόνο χαρά δεν δίνει. Νιώθει ότι είναι ανεπιθύμητος και βασικά του το δείχνουν κιόλας.

Ο Μπραν πλέον δεν είναι απλά ένα ανάπηρο παιδί. Έχει γίνει άντρας και ξέρει ότι αυτό που έχει σημασία είναι να νικηθούν οι νεκροί.

Η Καλίσι με την Σάνσα Στάρκ προσπάθησαν να έρθουν πιο κοντά αλλά όταν μιλάμε για εξουσία...χαλάνε και οι πιο αγαπημένες οικογένειες.

Οι ήρωες μας ετοιμάζονται για την μεγάλη μάχη. Νομίζω είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε όλους τους αγαπημένους μας ήρωες μαζεμένους.

Όλοι ξέρουν ότι μάλλον θα είναι η τελευταία τους βραδιά οπότε θυμούνται εκείνοι αλλά θυμίζουν και εμάς, στιγμές από την πρώτη σεζόν.

Best moment 1. Όταν ο Τζέιμι Λάννιστερ χρήζει ιππότη την λαίδη Μπριεν

Best moment 2 ή και worst. Όταν τελειώνει το επεισόδιο ουσιαστικά ξεκινά η μάχη!

Αυτό που περιμέναμε να γίνει τόσο νωρίς είναι η αποκάλυψη σοκ! Ο Τζον Σνόου αποκαλύπτει στην Καλίσι, την πραγματική ταυτότητα(!)

Πάντως το επόμενο επεισόδιο αναμένεται να είναι επικό! Σας το είχαμε πει ότι η πρώτη μάχη έρχεται σύντομα....

Μέχρι το επόμενο επεισόδιο μπορούμε να χαλαρώσουμε βλέποντας τι έγινε στο 2 επεισόδιο πίσω από τις κάμερες:

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share