Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια που μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη!

Ποια είναι..

22 Απριλίου 2019 17:02
Η πασίγνωστη τραγουδίστρια που μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη!

Για την κατάθλιψη μίλησε η Αριάνα Γκράντε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ποπ τραγουδίστρια δημοσίευσε μία σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Τζιμ Κάρεϊ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Η κατάθλιψη είναι το σώμα σου που λέει: "δεν θέλω να είμαι αυτός ο χαρακτήρας πια". "Δεν θέλω να κρατήσω αυτό το avatar που έχετε δημιουργήσει στον κόσμο. Είναι πάρα πολύ για μένα"».


Η Αριάνα συνεχίζει ενθαρρύνοντας τον κόσμο να ξανασκεφτεί το τι σημαίνει «κατάθλιψη» και προτρέποντας σε «βαθιά ξεκούραση».

«Το σώμα σας χρειάζεται να είναι καταθλιπτικό. Χρειάζεται βαθιά ανάπαυση από το ρόλο που προσπαθείτε να υποδυθείτε» έγραψε. Όλα αυτά η ποπ τραγουδίστρια τα έγραψε λίγες μετά που είπε στους ακολούθους της στο Twitter ότι αγωνίζεται για την ψυχική της υγεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που δίνει με το σύνδρομο μετατραυματικού stress (PTSD) μετά την επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας στη συναυλία της στο Μάντσεστερ, στην οποία σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι, τον Μάιο του 2017. Εξίσου τραυματική εμπειρία ήταν και ο θάνατος του πρώην αγαπημένου της Μακ Μίλερ μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενώ η Αριάνα είδε και τον σύντομο αρραβώνα της με τον Πιτ Ντάβιντσον να διαλύεται ξαφνικά.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η άγνωστη μάχη του παρουσιαστή με την κατάθλιψη!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μίλησε ανοιχτά για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη όταν έφυγε από το Mega!

Όπως ανέφερε ήταν ιδιαίτερα μαύρες μέρες και για έξι μήνες δεν έβγαινε έξω από το σπίτι του. Ωστόσο, τελικά το όλο θέμα αντιμετωπίστηκε παραγωγικά και.... μια για πάντα!Αξιοσημείωτο είναι δε, το ότι ο Γρηγόρης δεν μας είχε αποκαλύψει ποτέ ξανά τι ήταν εκείνο που τον ώθησε να γράψει το βιβλίο του, το οποίο και σημείωσε μεγάλη επιτυχία!

«Οι φόβοι μου με έκαναν να γράψω το βιβλίο. Από τη μέρα που γεννιόμαστε ζούμε με φόβους. Ήμουν σε μια φάση που είχα φύγει από το Mega, είχα πέσει σε ένα τέλμα, ήμουν κλεισμένος στο σπίτι κανένα εξάμηνο, πάλευα με τις ερινύες μου και με τους δικούς μου φόβος, τις σκέψεις μου. Οπότε ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το γράψω. Είχα πέσει σε κατάθλιψη και προσπαθούσα να φύγω από την κατάθλιψη γράφοντας αυτό που ένιωθα», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και άφησε τους πάντες κάγκελο με την δήλωση του!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Oι απίστευτες δηλώσεις του παρουσιαστή για την σύντροφό του! - «Είναι μεγάλη... »

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Έλενα Πολυκάρπου, μίλησε ο επιτυχημένος παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γρηγόρης Αρναούτογλου και άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του για τη Νάνσυ Αντωνίου!

Μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και παραδέχτηκε ότι δεν ήταν και ιδιαίτερα πιστός!

«Υπήρξα και μη σταθερός στην προσωπική μου ζωή… δεν θέλω να απολογηθώ γιατί όσο ήμουν ελεύθερος και νέος ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία να κοροϊδέψω, δεν υποσχέθηκα εγώ κάτι… δεν υποσχέθηκα γάμους.

Με την Νάνσυ Αντωίου είναι μία πολύ μεγάλη ιστορία, όποιος δεν την ξέρει δεν θα την καταλάβει.

Με τον γάμο που μου λες, δεν έχω αποκλείσει εγώ τίποτα στην ζωή μου, ποτέ!» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Πηγή: youweekly.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share