Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτη γκάφα από λαμπερή σταρ: " Τελικά το παιδί μου είναι κορίτσι"

Τι έγινε...

19 Απριλίου 2019 11:03
Απίστευτη γκάφα από λαμπερή σταρ:

Ο λόγος για την πανέμορφη Σαρλίζ Θερον, που ειλικρινά η δήλωση της μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συνέντευξη της Σαρλίζ Θερόν στη Daily Mail στην οποία παραθέτει τους λόγους για τους οποίους ντύνει τον υιοθετημένο της γιο Τζάκσον με φορέματα. Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα που σχολίαζαν την εμφάνιση του εφτάχρονου, καθώς όταν υιοθετήθηκε από την ηθοποιό τον είχε παρουσιάσει ως αγόρι.

«Ναι, και εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Μέχρι που με κοίταξε στα μάτια όταν ήταν τριών ετών και μου είπε: "Δεν είμαι αγόρι". Αυτή είναι λοιπόν η αλήθεια. Έχω δύο πανέμορφες κόρες, τις οποίες, όπως κάθε γονιός, θέλω να προστατέψω και να δω να προχωράνε στη ζωή. Γεννήθηκαν έτσι και δεν είναι στο δικό μου χέρι να αποφασίσω πώς θα εξελιχθούν μεγαλώνοντας. Δουλειά μου ως γονιός είναι να τις αγαπώ και να διασφαλίζω ότι έχουν ό,τι χρειάζονται για να γίνουν αυτό που θέλουν. Θα κάνω ότι μπορώ ώστε τα παιδιά μου να έχουν αυτό το δικαίωμα και να είναι προστατευμένα σε αυτό το πλαίσιο», απάντησε στην ερώτηση, προσθέτοντας ότι δεν έχει σκοπό να κάνει συμβιβασμούς σχετικά με την ευτυχία τους ούτε να αποκρύπτει την αλήθεια από τον κόσμο.


Παράλληλα, θέλησε να δώσει μία ακόμη ερμηνεία σε αυτήν της τη στάση, που σύμφωνα με τα λεγόμενά της απορρέει από τη συγκλονιστική ιστορία της μητέρας της Γκέρντα:

«Μπορείτε να κατηγορήσετε τη μαμά μου για το γεγονός ότι αυτό έμαθα να κάνω. Ξέρετε, μεγάλωσα σε μια χώρα όπου οι άνθρωποι ζούσαν με μισές αλήθειες και ψέματα και ψιθύριζαν και κανείς δεν έλεγε τα πράγματα όπως ήταν. Μου έμαθε η μαμά μου ότι πρέπει να μιλάς και πως πρέπει να είσαι σε θέση να γνωρίζεις ότι, όταν τελειώσει αυτή η ζωή, θα την έχεις ζήσει με την αλήθεια που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και ότι από αυτό δεν μπορεί να προκύψει τίποτα αρνητικό». Θυμίζουμε ότι όταν η Θερόν ήταν 15 χρόνων, η μητέρα της σκότωσε μπροστά στα μάτια της τον αλκοολικό και βίαιο πατέρα της διότι τις κακοποιούσε συστηματικά. Το δικαστήριο αργότερα την αθώωσε με την αιτιολογία της αυτοάμυνας.

«Η μητέρα μου ευθύνεται για τον τρόπο που αντιμετωπίζω πλέον τη ζωή. Νομίζω ότι μια πολύ στενή σχέση με τουλάχιστον έναν γονέα είναι μια πραγματική ευλογία», λέει. «Μεγαλώνοντας ως νεαρή κοπέλα, είχα αυτή τη μεγάλη φιγούρα μπροστά μου για αυτό που θα μπορούσα να είμαι ως γυναίκα», κατέληξε.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share