Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Game of thrones: Ανοίγει για το κοινό το Winterfell!

Πρωτότυπη έκθεση!

10 Απριλίου 2019 20:20
Game of thrones: Ανοίγει για το κοινό το Winterfell!

Από τις 11 Απριλίου έως την 1η Σεπτεμβρίου του 2019, οι θαυμαστές του Game Of Thrones θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τοποθεσίες, κοστούμια αλλά και κρανία δράκων στην πρωτότυπη έκθεση που γίνεται σε συνεργασία με το HBO στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας.

Το δίκτυο HBO συνεργάζεται με το υπουργείο Τουρισμού της χώρας και ο κάθε χώρος θα διαθέτει και έκθεση κοστουμιών, όπλων και άλλων αντικειμένων που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα, και multimedia θέαμα που θα ταξιδεύει τον επισκέπτη στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς.

Game of thrones: Εφιάλτης για φανς της σειράς- Site στέλνει αυτόματα spoilers μετά από κάθε επεισόδιο!

Πλέον ο μαγικός κόσμος του διαδικτύου σας προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο να μετατρέψετε σε... θανάσιμους εχθρούς, τους φίλους και συγγενείς σας που συγκαταλέγονται στους μανιακούς φαν της σειράς Game of thrones.

Με το ασήμαντο κόστος του 0,9 δολαρίου (λιγότερο απ' όσο κοστίζει ένας καφές) ο αδίστακτος ενδιαφερόμενος μπορεί να ζητήσει από το site να στέλνει ανώνυμα γραπτά μηνύματα με spoilers, δηλαδή αποκαλύψεις σχετικά με την πλοκή, σε ανυποψίαστους φαν της σειράς, που δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάποιο επεισόδιο την ώρα της προβολής του.

Η διαδικασία είναι απλή. Μπαίνεις στο site, καταβάλεις το απαιτούμενο αντίτιμο και πληκτρολογείς τον αριθμό τηλεφώνου του «στόχου» σου στο ειδικό πλαίσιο της φόρμας, μαζί με τον αριθμό του επεισοδίου που θέλεις να σποϊλάρεις.

Nα σας θυμίσουμε οτι Έγινε η πρεμίερα του Game of thrones και ήταν όλοι εκεί!

Μπορείς επίσης να επιλέξεις να στέλνονται αυτόματα sms σε μια λίστα ατόμων αμέσως μετά την προβολή κάθε επεισοδίου της όγδοης σεζόν της σειράς, αν φυσικά θες να ανακηρυχτείς... «κάθαρμα» της χρονιάς και να χάσεις όλους σου τους φίλους.

Η όγδοη και τελευταία σεζόν του GoT, που κάνει πρεμιέρα σε τέσσερις μέρες, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στα τηλεοπτικά πράγματα τους επόμενους μήνες, οπότε το ενδιαφέρον για το νέο site είναι αναμενόμενα υψηλό.

«Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες και μας έκανε να αναζητούμε τρόπους να διευρύνουμε τα spoiler μας», λέει ένας από τους δημιουργούς του site, που δεν φαίνεται να φοβάται τις αντιδράσεις των εξοργισμένων φαν.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr

Game of thrones: Οι στιγμές που μας συγκλόνισαν!

Wow! Τα δυο νέα τρέιλερ του Game of thrones μας τρέλαναν

Διαβάστε περισσότερα θέματα Stars & TV στο Athensmagazine.gr

 

 

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share