Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κόριτσια ετοιμαστείτε! Το Sex and the city επιστρέφει στην τηλεόραση!

Ταινία περιμέναμε..τελικά έρχεται σειρά!

10 Απριλίου 2019 12:31
Κόριτσια ετοιμαστείτε! Το Sex and the city επιστρέφει στην τηλεόραση!

Η Paramount Television, σύμφωνα με το Variety, απέκτησε τα δικαιώματα στο νέο βιβλίο της Candace Bushnell, Ιs There Still Sex in the City?, που αποτελεί τη συνέχεια του βιβλίου που εξέδωσε πριν 23 χρόνια, στο οποίο βασίστηκε το HBO για να μεταφέρει στην τηλεόραση μια από τις πιο αγαπημένες από το κοινό σειρές του.

Η Αμερικανίδα συγγραφέας αναρωτιέται στο νέο της βιβλίο, που θα εκδοθεί στις 6 Αυγούστου, αν υπάρχει πλέον σεξ, dating και, φυσικά, φιλία στη Νέα Υόρκη του σήμερα αν είσαι πάνω από 50 ετών. Το βιβλίο – το ίδιο και η σειρά – θα διαδραματίζεται με επίκεντρο το Upper East Side του Manhattan και του The Village και θα πραγματεύεται θέματα όπως ο γάμος, τα παιδιά και το διαζύγιο, καθώς και κάθε είδους πίεση που υφίσταται η σύγχρονη γυναίκα.

Το σενάριο του πιλότου θα ανήκει στην Bushnell, η οποία θα είναι και εξωτερική παραγωγός της σειράς. Άλλα βιβλία της που έχουν γίνει ξανά τηλεοπτική σειρά είναι το Lipstick Jungle και, φυσικά, το The Carrie Diaries, prequel του Sex and the City με την AnnaSophia Robb στο ρόλο της έφηβης Carrie Bradshaw.

Η σειρά, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο «Μr. Big» του Sex and the City- υπήρξε στην πραγματικότητα!

Ο λόγος για το «Sex and the City» του HBO, η οποιά κέρδισε έναν ξεχωριστό ρόλο στην καρδιά μας- με τους ήρωες να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας για πολλές δεκαετίες!

Ποιος άλλωστε δεν θυμάστε τον Mr.Big που ταλαιπωρούσε την Carrie Bradshaw στην θρυλική σειρά; Αυτό όμως, που δεν γνωρίζαμε είναι ότι το πρόσωπο αυτό είναι υπαρκτό! Ναι, ναι καλά διαβάζεται και μάλιστα η Candace Bushnell, όταν είπε ότι η Carrie Bradshaw δεν έπρεπε να μείνει με τον Mr.Big.

Η συγγραφέας, έπλασε έναν φανταστικό χαρακτήρα- ενώ τα βιώματα της ήταν μέσα σε αυτή την ιστορία που αγαπήσαμε! Η ίδια, γνώρισε τον Ron Galotti- ενώ η ζωή του πρώην εκδότη ήταν πολυτάραχη με τα ξένα μέσα να θέλουν εκείνη να βάζει το τέλος στην σχέση τους! Η Candace Bushnell εκείνη την π[ερίδο έγραφε στην στήλη της εφημερίδας «New York Observer», που μοιραζόταν τις προσωπικές της ιστορίες!

Πηγή: youweekly.gr

Πρωταγωνίστρια του Sex and the city: Η πρώτη γκέι κυβερνητής star;

H "Μιράντα" είναι μια γυναίκα πρώτυπο για όλες τις γυναίκες παγκοσμίος.


Το αισιόδοξο ίσως στοιχείο είναι ότι οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν διχασμένους τους ψηφοφόρους της πολιτείας ως προς το ενδεχόμενο μιας τρίτης θητείας για τον Κουόμο δεδομένου μάλιστα ότι ο πατέρας του, ο Μάριο Κουόμο, επίσης είχε υπάρξει κυβερνήτης της πολιτείας για τρεις θητείες. Σε μια πρόσφατη δημοσκόπηση του Sienna College, το 48% των ερωτηθέντων της πρωτεύουσας της πολιτείας, του Όλμπανι, απάντησαν ότι πιθανόν να τον ψηφίσουν, ενώ το 46% ότι προτιμούν νέο αίμα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr

69 μοναδικά outfit της Κάρι Μπράντσο για το Sex and the City που θα σε εμπνεύσουν!

Από το "Sex and the City", κυβερνήτης της Νέας Υόρκης!

Διαβάστε περισσότερα θέματα Stars & TV στο Athensmagazine.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share