Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άγγελος της Victoria Secret ανέβασε γ@μνό βίντεο!

Δείτε το βίντεο...

9 Απριλίου 2019 09:36
Άγγελος της Victoria Secret ανέβασε γ@μνό βίντεο!

Ο λόγος για την Elsa Hosk, μοντέλο της Victoria 's Secret. H Elsa Hosk είναι 30 χρονών και έχει γράψει χιλιόμετρα στην πασαρέλα των "αγγέλων".

Να σας θυμίσουμε: Είναι αλήθεια: Η ABBA μετά από 37 χρόνια επιστρέφουν με νέο τραγούδι!

Άναψε φωτιές με το βίντεο που ανέβασε, καθώς είναι γυμνή και βλέπουμε το υπέροχο σώμα της. Βεβαια κρύβει τα επίμαχα με τα χέρια της.

Το βίντεο αυτό έγινε για να προωθήσει τα ακριβά κοσμήματα που φοράει!

Δείτε το βίντεο:

Σε ψυχιατρική κλινική πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Η διάσημη τραγουδίστρια σύμφωνα με το ΤΜΖ, εισήχθη στην ψυχιατρική κλινική την περασμένη εβδομάδα και θα παραμείνει τουλάχιστον για έναν μήνα.

Η Britney Spears το τελευταίο διάστημα ήταν έντονα στρεσαρισμένη, εξαιτίας μιας ακόμα χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε ο πατέρας της στο παχύ έντερο

Πριν από λίγο καιρό είχε αναρτήσει στο Instagram και μια παλαιότερη οικογενειακή φωτογραφία γράφοντας:«Πριν από δύο μήνες, ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε και παραλίγο να πεθάνει. Είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες που βγήκε ζωντανός, αλλά έχει ακόμα έναν μακρύ δρόμο μπροστά του. Έπρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου αυτή τη στιγμή».

Να σας θυμήσουμε Όλη η αλήθεια για τον αρραβώνα της Britney Spears!

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια μπαίνει στο ψυχιατρείο. Είχε νοσηλευτει το 2007, όταν είχε επιτεθεί στους φωτογράφους με μια ομπρέλα και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να ακολουθήσει θεραπεία.

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Ώρες αγωνίας περνάει η τραγουδίστριας και ξημεροβραδιάζεται στο νοσοκομείο γι'αυτό και ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της.

Τι συνέβη όμως;

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share