Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Φιλαράκια»: Το μεγάλο μυστικό που δεν γνώριζε κανείς!

Είναι η ίσως πιο διάσημη κωμική σειρά όλων των εποχών!

29 Μαρτίου 2019 11:08
«Φιλαράκια»: Το μεγάλο μυστικό που δεν γνώριζε κανείς!

Τα «Φιλαράκια» είναι από τα σίριαλ τα οποία δεν ουσιαστικά δεν σταμάτησαν ποτέ να παίζουν, όσα χρόνια και αν έχουν περάσει από το τελευταίο τους επεισόδιο.

Σύμφωνα με το φινάλε της σεζόν τα δεδομένα ήταν τα εξής: Η Μόνικα και ο Τσάντλερ υιοθέτησαν δύο δίδυμα, η Ρέιτσελ τα ξαναβρήκε με τον Ρος, η Φοίβη παντρεύτηκε τον Μάικ και ο Τζόι συνέχισε την πορεία του προς την καταξίωση στο Χόλιγουντ.

Ωστόσο η βασική ιδέα στο σενάριο δεν ήταν αυτή. Διότι υπήρχε μια εντελώς διαφορετική ιδέα στο σενάριο. Ποια είναι αυτή; Το παρακάτω άλμπουμ σου αποκαλύπτει.

Διαβάστε επίσης για άλλο ένα ζευγάρι της σειράς Rachel & Joey - Έπρεπε τελικά να είναι μαζί; Η κατηγορηματική απάντηση της Τζένιφερ Άνιστον!

Tο πιο διάσημο ζευγάρι της σειράς ήταν ο Τσάντέρ και η Μόνικα.

Στην αρχή δεν φαινόταν βέβαια καθόλου οτι θα καταληξουν μαζι και υπήρχε μεγάλος λόγος! Παρά το γεγονός οτι παντρεύτηκαν τελικά...Υπο τις ευλογίες το Τζόι Τριμπιανι!

Στις αρχές της σειράς ωστόσο υπήρχε μια στίγμη που ο Τζόι και η μόνικα είχαν μια ιδιαίτερη στιγμή! Παρόλα αυτά ποτέ δεν έγινε τίποτα μεταξύ τους!

Ο λόγος ήταν γιατί προοριζόταν να κάνουν κάτι πιο μετά στη σειρά.

Ο λόγως της λατρείας του κοινολυ προς τον Τσάντλερ και την Μόνικα , ο Τζόι απλώς έκανε λίγο...κατάσταση με την Ρέιτσελ!


Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για πρωταγωνιστή από τα «Φιλαράκια»: Ικέτευε πορνοστάρ για τη δόση του!

Αποκαλύψεις δίχως τέλος για έναν από τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές από τα «Φιλαράκια».

Ο λόγος για τον τηλεοπτικό Chandler –κατά κόσμον Matthew Perry- ο οποίος μπορεί μεν να είχε παραδεχτεί τον εθισμό του στις ναρκωτικές ουσίες και να είχε νοσηλευτεί σε κλινική αποτοξίνωσης, υποστήριξε δε πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και προσπαθεί για το καλύτερο.

Κάτι που δεν επιβεβαιώνει η πρώην σχέση του, η πορνοστάρ Maddy O’Reilly, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε πως ο ηθοποιός την ικέτευε να του εξασφαλίσει μερικά ισχυρά αναλγητικά χάπια, για τα οποία απαιτούνταν ιατρική συνταγή.

«Με σόκαρε. Ήξερα ότι βρίσκεται σε πρόγραμμα απεξάρτησης», δήλωσε η 27χρονη πορνοστάρ, η οποία έκανε λόγο για ποσότητα 50 (!) χαπιών.

Ο ίδιος, πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τα λεγόμενα της πρώην του…

Διαβάστε περισσότερα θέματα για Tv και Star στο Athensmagazine.gr







 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share