Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Justin Bieber:Τα φιλιά του με την Hailey Baldwin στο αεροπλάνο!

Tο παντρεμένο ζευγάρι φαίνεται πιο ερωτευμένο από ποτέ!

14 Μαρτίου 2019 18:41
Justin Bieber:Τα φιλιά του  με την Hailey Baldwin στο αεροπλάνο!

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin, πριν λίγους μήνες ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και κυριολεκτικά είναι αχώριστοι. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2009 αλλά η σχέση τους ξεκίνησε πέρσι, όταν ξανά βρέθηκαν σε μία εκκλησία στο Hillsong. Ο Justin και η Hailey είναι λάτρεις του Instagram και μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τους με τους εκατομμύρια θαυμαστές τους.

Χθες, το ζευγάρι έκανε ένα ταξίδι με αεροπλάνο και απ΄ότι φαίνεται στα videos που ανέβασε ο τραγουδιστής στον λογαριασμό του, κατά τη διάρκεια της πτήσης πέρασαν υπέροχα. Ο Justin, πείραζε συνεχώς τη σύζυγο του και όταν της ζήτησε να τον φιλήσει εκείνη γέμισε με φιλιά όλο του το πρόσωπο.

Αναβολή ή ακύρωση ο γάμος πασίγνωστου ζευγαριού της showbiz;

Ένας από τους πιο απρόσμενους γάμους της χρονιάς...

που μας πέρασε ήταν αυτός του τραγουδιστή Justin Bieber και της Hailey Baldwin.

Από τότε που μετακόμισαν στον Καναδά, απολαμβάνουν ήσυχα και χωρίς φαμφάρες την κοινή ζωή τους –μάλιστα πήραν και ένα κουταβάκι- μάθαμε όμως κάτι το οποίο μας σόκαρε αρκετά και μας έχει κάνει να αναρωτιόμαστε. Το διάσημο ζευγάρι ακύρωσε την γαμήλια τελετή του και εμείς ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί...

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share