Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

Κράξιμο στο Twitter για την Κάιλι Τζένερ: Αυτοδημιούργητη σημαίνει ότι η αδελφή της έκανε ροζ ταινία!

Η Κάιλι Τζένερ είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος όλων των εποχών

6 Μαρτίου 2019 12:56
H Κylie Jenner κράξιμο στο twitter

Στους επικριτές της συμπεριλαμβάνονται τόσο απλοί άνθρωποι όσο και το Dictionary.com, που κατηγορούν το Forbes για τον τίτλο που απέδωσε στο νεότερο μέλος της αυτοκρατορίας των Καρντάσιαν.

Η Κάιλι Τζένερ, ηλικίας μόλις 21 ετών, έχει συγκεντρώσει προσωπική καθαρή αξία ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων μέσω της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς καλλυντικών της Kylie Cosmetics.

H Κylie Jenner κράξιμο στο twitter

Και την Τρίτη, το Forbes ανέφερε πως η Κάιλι είναι η «νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος με περιουσία ενός δισεκατομμυρίου σε νεότερη ηλικία από ότι ακόμη και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ».

Αλλά πολλοί αντέδρασαν σε αυτήν την περιγραφή, με το λεξικό Dictionary.com, να αναφέρει: «Δεν το προσπεράσαμε αυτό; Αυτοδημιούργητος: Να πετυχαίνεις στη ζωή χωρίς βοήθεια».

«Δεν είναι αυτοδημιούργητη, είναι επειδή η αδερφή της έκανε μια ροζ βιντεοταινία» είπε ο Πιρς Μόργκαν, αναφερόμενος στο διαβόητο βίντεο της Κιμ Καρντάσιαν με τον Ρέι Τζι.

Κάποια άλλη υποστήριξε πως η Κάιλι Τζένερ είναι τόσο αυτοδημιούργητη όσο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

H Κylie Jenner κράξιμο στο twitter

«Η λέξη αυτοδημιούργητος σημαίνει ότι ξεκίνησε από το τίποτα» έγραψε η Καναδή τραγουδίστρια κάντρι, Λίντι Ορτέγκα. «Επωφελήθηκε από την προϋπάρχουσα φήμη λόγω του γεγονός ότι ήταν μέλος μιας πλούσιας και διάσημης οικογένειας. Αυτή η φήμη προκάλεσε την επιτυχία της».

H Κylie Jenner κράξιμο στο twitter

Ένας άλλος επικριτής ισχυρίστηκε πως η Κάιλι Τζένερ δεν θα ήταν αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος αν είχε «γεννηθεί σε μια κανονική οικογένεια με απλές δουλειές όπως εσύ κι εγώ».

Κάποιος άλλος υποστήριξε πως η Κάιλι ήταν «ήδη εξαιρετικά διάσημη» προτού ξεκινήσει την εταιρεία καλλυντικών της το 2015. «Ασχέτως το τι θα πουλούσε, οι άνθρωποι θα το αγόραζαν επειδή είναι μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν» πρόσθεσαν.

H Κylie Jenner κράξιμο στο twitter

«Αγαπητό Twitter, η Κάιλι Τζένερ δεν είναι αυτοδημιούργητη. Ήταν παιδί σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι, ο πατέρας της είναι χρυσός ολυμπιονίκης και η μητέρα της προέρχεται από μια οικογένεια που ήταν ήδη γνωστή για τις διαφωνίες της» τουίταρε κάποιος άλλος, προσθέτοντας: «Μεγάλωσε στο προσκήνιο και στον πλούτο».

H Κylie Jenner κράξιμο στο twitter

Κάποιοι άλλοι ωστόσο, έσπευσαν να στηρίξουν την 21χρονη, με έναν θαυμαστή της να λέει πως «το να κάνεις μια μάρκα δισεκατομμυρίων δολαρίων δεν είναι εύκολο, απλώς και μόνο επειδή έχεις την πλατφόρμα. Με την λογική σας, κάθε διασημότητα θα έπρεπε να είναι δισεκατομμυριούχος».

H Κylie Jenner κράξιμο στο twitter

H Κylie Jenner κράξιμο στο twitter

H Κylie Jenner κράξιμο στο twitter

«Σίγουρα τα χρήματα βοήθησαν, αλλά ήταν περισσότερο από αυτό» έγραψε κάποιος άλλος. «Αν ήταν εύκολο, όλες οι αδερφές θα το είχαν κάνει. Κάποιες φορές δεν μας αρέσει η οικογένεια αλλά πρέπει να τους χρεώνουμε μέρος της επιτυχίας».

H Κylie Jenner κράξιμο στο twitter

TAGS
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share