Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

Επιτέλους κυκλοφόρησε: Αυτό είναι το πρώτο trailer για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones! (Video)

Καιρός ήταν!

5 Μαρτίου 2019 19:20
Επιτέλους κυκλοφόρησε: Αυτό είναι το πρώτο trailer για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones! (Video)

Περίπου 50 ημέρες πριν την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, έχουμε επιτέλους στα χέρια μας το πρώτο trailer.

Και φυσικά δεν μας απογοητεύει, αφού μας βάζει για τα καλά στο κλίμα της προετοιμασίας για τη μεγάλη μάχη με τους White Walkers.

To επίκεντρο είναι το Γουίντερφελ με την Ντενέρις να καταφθάνει μαζί με τον στρατό της, τον Τζον Σνόου αλλά και τους δύο δράκους, που αφήνουν την Άρυα και τη Σάνσα με το στόμα ανοιχτό.

Βλέπουμε και μικρές σκηνές από τη μάχη που θα πρέπει να τονίσουμε ότι μοιάζει πολύ (στο στήσιμο και την προετοιμασία που βλέπουμε) με αυτή την Helm’s Deep από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Μόνο ως καλό το βλέπουμε αυτό.

Στην τελευταία σκηνή του trailer οι White Walkers φτάνουν Γουίντερφελ και φυσικά μένουμε με κομμένη την ανάσα μέχρι τις 14 Απριλίου όταν και θα γίνει η πρεμιέρα. Θυμίζουμε ότι η 8η και τελευταία σεζόν θα αποτελείται από έξι επεισόδια.

Το Game of Thrones στη Μόρια! Η «Σέρσεϊ Λάνιστερ» στη Λέσβο για τους πρόσφυγες!

undefined

Η ηθοποιός Λίνα Χέντεϊ, ήταν καλεσμένη της οργάνωσης International Rescue Committee (IRC)
Στη Μυτιλήνη βρέθηκε σήμερα η «Σέρσεϊ Λάνιστερ» των «Game of Thrones», η διάσημη ηθοποιός, Λένα Χέντεϊ. Η διάσημη ηθοποιός, όντας καλεσμένη της οργάνωσης International Rescue Committee (IRC), επισκέφθηκε το ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας του δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας και συναντήθηκε με αιτούντες άσυλο που ζουν στο νησί.

Ιδιαίτερα στο ΚΥΤ της Μόριας επισκέφτηκε την πτέρυγα των ανηλίκων, ενώ στο ανοιχτό κέντρο του δήμου ξεναγήθηκε στους χώρους του και συνομίλησε με οικογένειες προσφύγων που διαμένουν σε αυτόν.

Ας σημειωθεί ότι τον Ιούνιο του 2016, η Λένα Χέντεϊ ταξίδεψε στην Ελλάδα και ήρθε στη Λέσβο με την IRC και τους συναδέλφους της, διάσημους ηθοποιούς των Games of Thrones, τους Λίαν Κάνιγκαμ Μεϊσι Γουίλιαμς. Συμμετέχοντας στην εκστρατεία «Rescue Has No Boundaries» (σ.σ. «Η διάσωση δεν έχει σύνορα») της IRC και της παραγωγής, αυξάνοντας με αυτή την καμπάνια το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων για τους πρόσφυγες.

Η «Σέρσεϊ» έχει επίσης δημιουργήσει μια σειρά πορτρέτων με το IRC, των προσφύγων που έχουν εγκλωβιστεί στη Λέσβο, ώστε να ευαισθητοποιηθεί για το θέμα η παγκόσμια κοινή γνώμη.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share