Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτή από τις αδερφές Καρντάσιαν είναι η πιο νέα δυσεκατομμυριούχος στον κόσμο!

Κατάφερε σε αυτή την ηλικία να κάνει αμύθιτη περιουσία

5 Μαρτίου 2019 17:44
Αυτή από τις αδερφές Καρντάσιαν είναι η πιο νέα δυσεκατομμυριούχος στον κόσμο!

Μπορεί να είναι η μικρότερη αδερφή των Καρντάσιαν αλλά η περιουσία που έχει δημιουργήσει με το όνομά της δεν έχει προηγούμενο! Αν και η Κιμ Καρντάσιαν έχει βγάλει 100 εκατομμύρια δολάρια μόνο από τη νέα της σειρά μακιγιάζ δεν κατέφερε να ξεπεράσει την Κάιλι, σύμφωνα με το έγκυρο περιοδικό Forbes.

Ο 21 ετών Κάιλι είναι και επίσημα πλέον η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Και μάλιστα είναι εντελώς αυτοδημιούργητη.

Βρίσκεται ήδη στον κατάλογο με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και αν και βρίσκεται μόλις στη θέση 2.057 θέση, εξακολουθεί να διαθέτει μια τεράστια περιουσία. Μόνο από την εταιρεία της Kylie Cosmetics, έχει βγάλει 360 εκατομμύρια δολάρια. Ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο, αν αναλογιστεί κανείς την ηλικία της. Και ναι, σύμφωνα με το Forbes, έχει ξεπεράσει ακόμη και τον Mark Zuckerberg.

Αν στο ποσό αυτό προστεθούν και τα χρήματα που αποφέρει το οικογενειακό reality, τότε το ποσό ανεβαίνει στα 900 εκατομμύρια δολάρια.

Το δημοσίευμα την κατατάσσει στην 5η θέση με τους πλουσιότερους ανθρώπους της Αμερικής, ακολουθώντας τον Τζορτζ Λούκας (5,4 δισεκατομμύρια δολάρια), τον Στίβεν Σπίλμπεργκ (3,7 δισεκατομμύρια δολάρια), την Oprah Winfrey (2,8 δισεκατομμύρια δολάρια) και τον Michael Jordan (1,7 δισεκατομμύρια δολάρια) .

Kylie Jenner: Έχει γίνει αγνώριστη μέσα σε μερικά χρόνια

Μπορεί να είναι η μικρότερη κόρη Kαρντάσιαν της διασημότερης οικογένειας του πλανήτη, αλλα ήδη πριν κλείσει τα 17 της έχει κάνει μια αμύθητη περιουσία! Μπαίνοντας από τόσο μικρή στο χώρο της showbiz επηρεάστηκε και έχει γίνει πια άλλος άνθρωπος! Έχει διορθωσει τα χείλη της, έχει κάνει πλαστική στήθους και πλαστική γλουτών.

Η ίδια βέβαια ορκίζεται ότι ποτέ δεν έχει κάνει κάποια επέμβαση στο πρόσωπό της και όλες οι αλλαγές που βλέπουμε οφείλονται σε πολύ καλό μέικ και μια απλή θεραπεία γεμίσματος χειλιών.


«Φοβάμαι τις επεμβάσεις πάρα πολύ. Δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω. Οι άνθρωποι απλά δεν συνειδητοποιούν πόσο μπορούν να σε αλλάξουν ένα καλό μέικ – απ και τα ωραία μαλλιά», δήλωσε η 21χρονη επιχειρηματίας και γόνος των Kardashians σε γνωστό περιοδικό. «Βέβαια έχω βάλει κάποια «γεμίσματα» στα χείλη. Αλλά δεν έχω κάνει πλαστική». Στις φωτογραφίες όμως από το πριν και το μετά σα να φαίνεται ότι πολλά σημεία δεν είναι ίδια...

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share