Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

Πως αντέδρασε η Δούκισσα του Cambridge όταν γνώρισε τον William;

Δείτε εδώ!

1 Μαρτίου 2019 15:31
Πως αντέδρασε η Δούκισσα του Cambridge όταν γνώρισε τον William;

Ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton είναι ένα από τα ζευγάρια που ενσαρκώνουν το #couplegoals της εποχής μας. Για τη σχέση τους έχουν ήδη ειπωθεί πολλά και δε θα πάψουν να λέγονται-γνωρίζουμε ακόμη και το ότι η Kate είχε στο δωμάτιό της ένα πόστερ με τον Πρίγκιπα πολύ πριν τον γνωρίσει.

Πως αντέδρασε όμως η Δούκισσα του Cambridge όταν συνάντησε για πρώτη φορά το μέλλοντα σύζυγό της-πράγμα που εκείνη τη στιγμή φυσικά δε γνώριζε; H Marcia Moody λέει αυτή την ιστορία μέσα από το βιβλίο της Kate: A Biography, and the details are hilarious.

Σας μεταφέρουμε το σκηνικό όπως το περιγράφει η Moody: Bρισκόμαστε στην Οξφόρδη, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, με την Kate και τον William να συναντιούνται.”Η πανεπιστημιούπολη ήταν μικρή και η Kate και ο William έπαιρναν κοινά μαθήματα και ζούσαν στο ίδιο κτίριο,επομένως δεν τους πήρε και πολύ καιρό πριν συναντηθούν για πρώτη φορά.”

undefined

Η Kate σχολίασε αργότερα: “Είχα γίνει κατακόκκινη καθώς ήμουν πολύ ντροπαλή. ” Ενώ πρόσθεσε ότι ” Ήξερα πως θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα αλλά τελικά αρχικά καταλήξαμε να γίνουμε φίλοι για λίγο”.


Η κ. Moody έγραψε επίσης για την όλο και αυξανόμενη σύνδεση του ζευγαριού: “Το ζευγάρι συνέχισε να κάνει παρέα και ήταν προφανές ότι έπαιρναν λάμψη ο ένας από τον άλλον από πολύ νωρίς, αστειεύονταν και τους ένωναν τα πράγματα που είχαν κοινά”.

Μια κοινή τους φίλη η Laura Warshauer επιβεβαιώνει την αξιολάτρευτη σχέση τους. “Διασκέδαζαν και όλο αυτό τους έβγαινε φυσικό από πολύ νωρίς. Πείραζαν ο ένας τον άλλον. Κάνανε πλάκα μεταξύ τους και αυτό ήταν κάτι που τους έδενε πολύ”, είπε.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share