Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μέγκαν Μαρκλ: Τι έκανε και τρέλανε τους φαν της;

Δείτε εδώ!

26 Φεβρουαρίου 2019 15:21
Μέγκαν Μαρκλ: Τι έκανε και τρέλανε τους φαν της;

Η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ σίγουρα εντυπωσίασε τους θαυμαστές της τις τελευταίες ημέρες με την περιοδεία της στο Μαρόκο με τον πρίγκιπα Χάρι, επιλέγοντας για άλλη μία φορά να ντυθεί στην τρίχα.

Όμως, μία από τις εμφανίσεις της προκάλεσε σύγχυση στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο λόγος ήταν ένα μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ την Δευτέρα, το οποίο έμοιαζε εκπληκτικά πολύ με την μίντι φούστα Givenchy που είχε φορέσει στο παρελθόν. Αυτό έκανε πολλούς αν πιστέψουν πως επρόκειτο για το ίδιο κομμάτι που αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Με το απλό κόψιμό του στην λαιμόκοψη ήταν μια δίκαιη υπόθεση, αλλά τελικά αποκαλύφθηκε πως το φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ, ήταν στην πραγματικότητα ένα φόρεμα, και μάλιστα από το διάσημο ντουέτο σχεδιαστών Loyd/Ford. Η εταιρεία ανάρτησε μια φωτογραφία του πλισέ φορέματος στον λογαριασμό τους στο Instagram την Τρίτη το πρωί, γράφοντας απλώς τα hashtags #loydford #meghanmarkle #black #pleateddress #duchessofsussex.

Το φόρεμα μάλιστα πωλείται με έκπτωση στα 375 ευρώ από 500 ευρώ που είχε η αρχική τιμή, στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Να σημειωθεί πως το Givenchy φόρεμα η Μέγκαν Μαρκλ το είχε φορέσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη συνάντησή της με φοιτητές και ακαδημαϊκούς από την Ένωση Κοινοπολιτειακών Πανεπιστημίων.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share