Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H Lady Gaga απαντά στα σχόλια για τα ερωτικά βλέμματα με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Δίνει κι άλλη τροφή!

26 Φεβρουαρίου 2019 14:57
H Lady Gaga απαντά στα σχόλια για τα ερωτικά βλέμματα με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα βλέμματα που αντάλλαξαν και η χημεία που είχαν στη βραδιά των Οσκαρ 2019 η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ, η διάσημη ερμηνεύτρια έδωσε τη δική της απάντηση μέσω Ιnstagram.

Η Lady Gaga ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram από την εμφάνισή της στα Οσκαρ και έγραψε για τον συμπρωταγωνιστή της στο A Star is Born ότι είναι ένας «αληθινός φίλος». Η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία από τη βραδιά των Οσκαρ 2019 έγραφε: «Τίποτε δεν θα μπορούσε να είναι πιο ιδιαίτερο από το να μοιραστώ αυτή τη στιγμή στα Οσκαρ με έναν αληθινό φίλο και μία καλλιτεχνική ιδιοφυΐα». Και ενώ με τη λεζάντα προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες, με τη φωτογραφία που επέλεξε να ποστάρει ρίχνει περαιτέρω λάδι στη φωτιά, καθώς την απεικονίζει να λιώνει στην αγκαλιά του Μπράντλεϊ Κούπερ!



Υπενθυμίζεται πως η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι «Shallow», σε μία από τις πιο ωραίες στιγμές των Οσκαρ 2019, ωστόσο η στάση τους στη σκηνή και η γλώσσα του σώματος έδωσαν τροφή στους χρήστες των social media να κάνουν λόγο για ειδύλλιο και μάλιστα μπροστά στα μάτια της συζύγου του Μπράντλεϊ Κούπερ, της Ιρίνα Σάικ, η οποία κοιτούσε αμήχανα.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share