Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022

Οταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα μεταμορφώθηκε σε άντρα και πήγε για ποτό με τον Φρέντι Μέρκιουρι, χωρίς να την καταλάβει κανείς.

Η μεταμόρφωση της πριγκίπισσας Νταϊάνα

18 Φεβρουαρίου 2019 13:15
Οταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα μεταμορφώθηκε σε άντρα και πήγε για ποτό με τον Φρέντι Μέρκιουρι, χωρίς να την καταλάβει κανείς.

Ο ηθοποιός, που είναι υποψήφιος για Όσκαρ, μίλησε για ένα από τα πιο εκπληκτικά πράγματα που έμαθε για τον Φρέντι και περιλαμβάνει την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Μιλώντας από το κόκκινο χαλί των βραβείων SAG την Κυραική το βράδυ, ο Μάλεκ δήλωσε στο περιοδικό People: «Υπήρχε μια στιγμή που άκουσα ότι πήρε την πριγκίπισσα Νταϊάνα, την έντυσε σαν άνδρα και την πήγε σε ένα μπαρ, ώστε να μπορέσουν να διασκεδάσουν χωρίς να τους ξέρει κανείς. Τώρα, δεν ξέρω αν αυτό είναι αλήθεια, μπορεί να είναι αστικός μύθος».

Η Κλέο Ρόκος μίλησε για την φιλία του Φρέντι Μέρκιουρι και της Νταϊάνας, στα απομνημονεύματά της, που κυκλοφόρησαν το 2013. Στο βιβλίο, η ηθοποιός αποκάλυψε πως οι δυο τους ήπιαν σαμπάνια και παρακολούθησαν την σειρά «Τα Χρυσά Κορίτσια» μαζί, μιλώντας για την βραδιά που είχαν επισκεφθεί το μπαρ.
Ο Μέρκιουρι έντυσε την Νταϊάνα σαν γκέι μοντέλο άνδρα και βγήκαν μαζί σε μπαρ

Στο βιβλίο ανέφερε: «Η Νταϊάνα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο Φρέντι της είπε: ‘Άντε, άσε το κορίτσι να διασκεδάσει’. Παρατηρώντας την στο ημίφως, αποφασίσαμε πως η πιο διάσημη γυναίκα του κόσμου, θα μπορούσε απλά να θεωρηθεί ως ένα μάλλον εκκεντρικά ντυμένο γκέι μοντέλο... Τυλιχτήκαμε με τα δερμάτινα ρούχα μας, μέχρι που φτάσαμε στο μπαρ. Πειράζαμε ο ένας τον άλλον σαν δύο άτακτα σχολιαρόπαιδα. Η Νταϊάνα και ο Φρέντι γελούσαν, αλλά η πριγκίπισσα παρήγγειλε ένα ποτήρι λευκό κρασί και μια μπύρα. Αμέσως μετά την παραγγελία, κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον, λέγοντας: «Τα καταφέραμε. Δεν μας γνώρισε κανείς’». Και πρόσθεσε πως η ομάδα έμεινε στο μπαρ μόνο για 20 λεπτά, θέλοντας να μην αναγνωρίσει κανείς εντέλει την πριγκίπισσα.

 

Ροή ειδήσεων

Share