Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη: Πέθανε ηθοποιός από τα "Ατίθασα νιάτα"!

Ο λόγος για...

4 Φεβρουαρίου 2019 19:36
Θλίψη: Πέθανε ηθοποιός από τα

Σε ηλικία 52 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κριστόφ Σεντ Τζον, ο οποίος υποδυόταν τον ήρωα "Νιλ Γουίντερς" στη θρυλική σειρά "Ατίθασα Νιάτα", σύμφωνα με ανακοίνωση από τον δικηγόρο του Μαρκ Γκεράγκος, χωρίς ωστόσο να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου.

Είχε γεννηθεί στη Νέα Υόρκη. Ήταν γιος του επίσης ηθοποιού Κρίστοφερ Σεντ Τζον. Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο σε ηλικία 7 ετών ενώ είχε σειρά ρόλων σε τηλεοπτικές σειρές.

Από τις πιο αξιοσημείωτες εμφανίσεις του ήταν η συμμετοχή του στο σόου του Μπιλ Κόσμπι, ενώ έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένος στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού από τη συμμετοχή του στα "Ατίθασα Νιάτα".

Στην προσωπική του ζωή πέρασε αρκετές δραματικές στιγμές που ισοδυναμούν με σενάριο τηλεοπτικής σαπουνόπερας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Καλαμάτα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο των τριών γυναικών! (video)

Η γνωριμία της οικογένειάς του με τον γκουρού Σάτια Σάι Μπάμπα οδήγησε στη δημιουργία του ντοκιμαντέρ "Ένας άνθρωπος που λεγόταν Θεός". Όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, η οικογένειά του ήταν ινδουιστές και η μητριά του είχε ανακαλύψει τον γκουρού αυτόν. Η υλοποίηση του βιμπούτι (ιερή τέφρα) και άλλων μικρών αντικειμένων, όπως περιδέραιων, δαχτυλιδιών και ρολογιών από τον Μπάμπα έγιναν πηγή φήμης και αντιπαράθεσης - οι σκεπτικιστές θεωρούν ότι ήταν ταχυδακτυλουργίες ενώ οι πιστοί ως ενδείξεις της θεότητάς του.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share