Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι παράλογοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν πάντα τα βασιλικά μωρά!

Δύσκολη η ζωή τους!

31 Ιανουαρίου 2019 17:44
Οι παράλογοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν πάντα τα βασιλικά μωρά!

Σε όλες τις οικογένειες υπάρχουν κανόνες. Στη Βασιλική οικογένεια της Βρετανίας όμως, οι κανόνες είναι πολύ διαφορετικοί απ’ ό,τι αυτοί των κοινών θνητών. Ειδικά για τα παιδιά των royals οι κανόνες αυτοί είναι συχνά παράλογοι και χωρίς κανένα νόημα. Να κάποιοι από τους παράδοξους κανόνες που τα βασιλικά παιδιά πρέπει να ακολουθήσουν.

Τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας πρέπει να δέχονται δώρα, αλλά να μην τα κρατούν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα μωρό για τον... Γιώργο Τράγκα: Η αποκάλυψη που θα συζητηθεί!

Όταν ο πρίγκιπας Γιώργος ήταν μόλις 18 μηνών, έλαβε σχεδόν 774 δώρα κατά τη διάρκεια του έτους. Αλλά δυστυχώς δε μπόρεσε να κρατήσει σχεδόν κανένα από αυτά. Σύμφωνα με την παράδοση, εάν ένα δώρο προέρχεται από ένα «άτομο που δεν είναι προσωπικά γνωστό» στη βασίλισσα, τότε δεν γίνεται να το κρατήσει η οικογένεια. Εκτός αν πρόκειται για κάτι αναλώσιμο, όπως λουλούδια, βιβλία ή γλυκά ή μικρά αντικείμενα αξίας κάτω των £ 150 λιρών. Σε περίπτωση που η οικογένεια κρατήσει το δώρο, το πρωτόκολλο λέει ότι «η βασιλική οικογένεια δε φέρει οποιαδήποτε υποχρέωση προς τον δωρητή».

Τα αγόρια της βασιλικής οικογένειας είναι υποχρεωμένα να ακολουθούν ένα συγκεκριμένο ενδυματολογικό κώδικα

Οι Πρίγκιπες Τζορτζ και Λουί θα πρέπει να φοράνε σορτς μέχρι να γίνουν οχτώ χρονών. Ένας από τους λόγους για τους οποίους ισχύει αυτός ο κώδικας ενδυμασίας είναι επειδή ένα παντελόνι σε ένα νεαρό αγόρι θεωρείται ακόμα χαρακτηριστικό ενδυμασίας της μεσαίας τάξης, οπότε είναι κατανοητή η επιθυμία για αποφυγή οποιασδήποτε ταυτοποίησης με την χαμηλότερη της βασιλικής οικογένειας τάξη.

Τα βασιλικά παιδιά είναι υποχρεωμένα να γνωρίζουν άπταιστα μια ξένη γλώσσα

Οι ξένες γλώσσες συμπεριλαμβάνονται στην διαπαιδαγώγηση και μάλιστα συνιστούν ένα μεγάλο μέρος της, καθώς λόγω των ταξιδιών που προκύπτουν από τα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας, είναι προαπαιτούμενη η γνώση τουλάχιστον μίας επιπλέον γλώσσας εκτός των αγγλικών. Σχεδόν όλοι γνωρίζουν τη γαλλική γλώσσα, ο Πρίγκιπας Γούιλλιαμ και ο Πρίγκιπας Κάρολος επίσης μιλάνε άπταιστα μερικές ακόμα γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της Ουαλικής. Σύμφωνα με δηλώσεις της Κέιτ, ο Τζορτζ και η μικρή Σαρλότ έχουν ήδη αρχίσει να μαθαίνουν ξένες γλώσσες.

Τα παιδιά των royals απαγορεύεται να τρώνε συσκευασμένα τρόφιμα

Όταν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ περίμεναν το πρώτο τους παιδί, η βιολογική μάρκα παιδικών τροφών Plum χάρισε στη δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα ένα μεγάλο κιβώτιο από συσκευασμένο πουρέ. Παρόλο που η Καμίλα δέχτηκε ευγενικά το δώρο δεν τον κατανάλωσαν ποτέ. Άλλωστε όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρώην σεφ της Βασίλισσας, Darren McGrady: «Γιατί τα μωρά να καραναλώσουν συσκευασμένα τρόφιμα όταν η βασίλισσα έχει 20 προσωπικούς σεφ;».

Τα παιδιά μπαίνουν στα δωμάτια του Παλατιού με συγκεκριμένη σειρά


Κάτι ακόμα που θα πρέπει να ακολουθήσουν αυστηρά τα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ είναι η σειρά με την οποία μπορούν να εισέρχονται σε ένα δωμάτιο ή να κάθονται. Όσο είναι ακόμη μικρά κάθονται στο πλευρό της Κέιτ, αλλά όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα μάθουν και τα τρία την μεγάλη σημασία που έχει η σωστή ακολουθία, κατ’αναλογία με τη σειρά με την οποία τους αναλογεί ο θρόνος.

Τα παιδιά απαγορεύονται αυστηρά να έχουν ψευδώνυμα

Και θα πρέπει να τα αποκαλούν με τα πλήρη ονόματά τους και τους τίτλους τους δημόσια.

Τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας θα πρέπει να βαφτίζονται λίγες εβδομάδες αφού γεννηθούν

Την βάφτιση αναλαμβάνει υποχρεωτικά ο επικεφαλής της Εκκλησίας της Αγγλίας και το μωρό κατά τη διάρκεια της τελετής φορά την ίδια παραδοσιακή φορεσιά που έχει φορεθεί από βασιλείς που γεννήθηκαν πριν από αυτό. Το φόρεμα που χρησιμοποιείται τη τωρινή περίοδο έχει φορεθεί από 62 μωρά της βασιλικής οικογένειας και είναι πιστό αντίγραφο εκείνου που χρησιμοποιήθηκε το 1841 όταν στο θρόνο ήταν η βασίλισσα Βικτώρια.

Τα παιδιά των royals θα πρέπει να κάθονται πάντα στητά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητέρα - τέρας χτυπάει άγρια την 7χρονη κόρη της επειδή της ζήτησε ένα φλιτζάνι τσάι! (video)

Και να έχουν πάντα τη σωστή στάση σώματος. Δημόσια, απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε μορφή απόκλισης από το επιθυμητό: ευθεία πλάτη, πόδια ανοιχτά σε απόσταση ώμων και πηγούνι ελαφρώς ανυψωμένο. Επίσης τα παιδιά δεν μπορούν να βάζουν τα χέρια τους μέσα στις τσέπες.

Τα παιδιά αλλά και όλα τα μέλη της βασιλικής οοικογένειας θα πρέπει να αποφεύγουν συγκεκτρμένες τροφές

Εκτός των άλλων, το βασιλικό ζεύγος, αλλά και τα παιδιά τους ακόμα περισσότερο, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και στο θέμα της διατροφής. Ειδικά στη περίπτωση που βγαίνουν για δείπνο έξω, είναι γνωστό πως αποφεύγουν συγκεκριμένα τρόφιμα, όπως τα οστρακοειδή. Επίσης θα μείνουν μακριά από το νερό της βρύσης και τα σπάνια κρεατικά κατά τη διάρκεια ταξιδιού. Σχετικά με το θέμα του φαγητού, κάτι ακόμα που πρέπει να ακολουθούν αλλά μόνο στη περίπτωση ενός επίσημου δείπνου, είναι να αφήνουν κάτω τα μαχαιροπίρουνα όταν η Βασίλισσα σταματάει να τρώει. Κανείς δεν επιτρέπεται να συνεχίσει να τρώει εάν η Βασίλισσα έχει σταματήσει.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share