Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το νέο teaser του Stranger Things είναι εδώ!

Και μας σκάλωσε!

11 Δεκεμβρίου 2018 11:12
Το νέο teaser του Stranger Things είναι εδώ!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ανυπομονεί κανείς την έλευση του 2019. Στο μυαλό μου έρχονται κάποιοι πρόχειροι, όπως η τελευταία σεζόν του Game of Thrones, η τρίτη σεζόν του Stranger Things, η τρίτη σεζόν του La Casa de Papel και η πέμπτη σεζόν του Peaky Blinders.

Προμηνύεται φοβερό λιώσιμο την επόμενη χρονιά, με λίγα και απλά λόγια.

Αφορμή για να στα γράψω αυτά, έπαιξε το δεύτερο teaser της σειράς Stranger Things που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες. Για να σε βάλω λίγο στο κλίμα, σε περίπτωση που έχεις χάσει λίγο τη μπάλα, στο πρώτο teaser που μας χάρισαν οι δημιουργοί τον περασμένο Ιούλιο, μάθαμε πως το νέο στέκι της αγαπημένης μας παρέας θα είναι το Starcourt Mall.

Όπως έχουμε γράψει, κάτι μας λέει πως όλη η ιστορία και η πλοκή κρύβεται ωστόσο στο παγωτατζίδικο “Scoops Ahoy” όπου δουλεύει ο Στιβ και το νέο μέλος της παρέας, Ρόμπιν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλείεται: Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα είναι η πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου!

Πριν σε ενημερώσω για το δεύτερο teaser, να σου πω μόνο πως η τρίτη σεζόν θα έρθει το καλοκαίρι του 2019, οπότε προσπάθησε να περιορίσεις την ανυπομονησία σου γιατί έχουμε καιρό μπροστά μας.

Οι επόμενες πληροφορίες που μας έδωσαν οι παραγωγοί της σειράς με το νέο teaser διάρκειας 52 δευτερολέπτων, είναι οι τίτλοι των οκτώ επεισοδίων. Μας πέταξαν δηλαδή τυράκι να τσιμπήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη μάχη με την νευρική ανορεξία για την Ζέτα Δούκα: Έφτασε να ζυγίζει 40 κιλά!

Συγκεκριμένα, οι τίτλοι των επεισοδίων θα είναι:

«Suzie, Do You Copy?,» «The Mall Rats,» «The Case of the Missing Lifeguard,» «The Sauna Test,» «The Source,» «The Birthday,» «The Bite,» and «The Battle of Starcourt».

Στο τελευταίο επεισόδιο, κλασσικά, θα δούμε την μεγάλη μάχη…

Τι είπα λίγο πιο πάνω; Να περιορίσεις την ανυπομονησία σου; Γράψε λάθος, δεν γίνεται. Αυτό λοιπόν είναι το δεύτερο teaser:

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share