Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Britney Spears: Όλη η αλήθεια για τον αρραβώνα της τραγουδίστριας!

Τι συνέβη;

17 Σεπτεμβρίου 2018 10:57
Britney Spears: Όλη η αλήθεια για τον αρραβώνα της τραγουδίστριας!

Η πασίγνωστη αμερικανίδα τραγουδίστρια Britney Spears φημολογείται ότι αρραβωνιάστηκε για τρίτη φορά!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso" η τραγουδίστρια εμφανίστηκε να την κοσμεί ένα υπέροχο χρυσό δαχτυλίδι που μας προϊδεάζει για έναν ακόμα γάμο της!

Το υπέροχο αυτό δαχτυλίδι της Spears είναι τοποθετημένο στο εκεί που συνήθως είναι το δαχτυλίδι των αρραβώνων κάτι που σηματοδοτεί ένα πιθανό αρραβώνα και γάμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεοπτική βόμβα: Αυτό το κανάλι εξασφάλισε την ιστορική ταινιοθήκη του Mega!

Δεν ήταν λίγοι που είπαν ότι η 36 χρονών ποπ τραγουδίστρια δέχτηκε στην πρόταση που της έκανε ο σύντροφός της ο 24 χρονών Sam Asghari. Ο στενός κύκλος του ζευγαριού πριν δύο μήνες είχε διαδώσει ότι ο σκοπός του αρραβώνα ήταν πιθανός στο κοντινό μέλλον.

Η Spears το Σάββατο έκανε την εμφάνιση της στους δρόμος του Λος Άντζελες φορώντας ένα σορτσάκι και ένα κίτρινο αμάνικο μπλουζάκι, μια εμφάνιση που έδειξε την τέλεια φόρμα της. Η άψογη φόρμα της δεν ήταν όμως αυτό που τράβηξε τα βλέμματα, αλλά το χρυσό δαχτυλίδι που μοιάζει με βέρα στο τέταρτο δάχτυλο του αριστερού χεριού της, στον καρπό του οποίου φορούσε ένα εντυπωσιακό βραχιόλι.

Όποιος είδε αυτές τις φωτογραφίες, σύμφωνα με την "Daily News", σκέφτηκα αμέσως ότι ο σύντροφός της Asghari έκανε πρόταση γάμου στην ποπ σταρ για να πάρει τον τίτλο του τρίτου συζύγου της, μετά από τον Jason Alexander και τον Kevin Federline, με τον οποίο η σταρ έχει τα δύο της παιδιά.

Η ποπ σταρ και ο περσικής καταγωγής 24χρονος που εργάζεται ως μοντέλο και γυμναστής, ελπίζοντας όμως να γίνει ηθοποιός, άρχισαν να βγαίνουν τον Οκτώβριο του 2016 μετά από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της Britney Spears "Slumber Party".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρεμιέρα για το Τατουάζ: Τι τηλεθέαση σημείωσε;

Πηγή: youweekly.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share