Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα παιχνίδια έφεραν κλάματα: Η απίστευτη τούμπα του πρίγκιπα Τζορτζ, τον έσπρωξαν και κουτρουβάλησε πρανές (video)

Η σκανδαλιάρα ξαδέρφη του!

14 Ιουνίου 2018 12:30
Τα παιχνίδια έφεραν κλάματα: Η απίστευτη τούμπα του πρίγκιπα Τζορτζ, τον έσπρωξαν και κουτρουβάλησε πρανές (video)

Είναι δυο από τα πιο προβεβλημένα παιδιά στον κόσμο, οι κάμερες είναι στραμμένες μονίμως πάνω τους και τα ίδια, ως δυο μικροί διάολοι, προσφέρουν απεριόριστο υλικό σε όλα τα ΜΜΕ παγκοσμίως

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Τζορτζ, τρίτο διάδοχο του βρετανικού βασιλικού θρόνου και την αδελφή του Σάρλοτ, οι οποίοι την τελευταία εβδομάδα, μετά το γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, έκαναν δυο εμφανίσεις και τράβηξαν όπως πάντα ξέρουν, τα φώτα επάνω τους.

Μετά το Trooping the Colour, Τζορτζ και Σάρλοτ, μαζί με την μητέρα τους Κέιτ Μίντλετον, παραβρέθηκαν σε έναν αγώνα polo που συμμετείχε ο πατέρας τους, πρίγκιπας Γουίλιαμ, αν και κανένα από τα δυο παιδιά δεν φάνηκε να ρίχνει ούτε μια ματιά στον αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Μεγάλη ανατροπή! Αυτός ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει και βρίσκεται στο ξενοδοχείο!

Οπως όλα τα παιδιά είχαν το μυαλό τους μόνο στο παιχνίδι και στην σκανταλιά. Επαιξαν, ζωγράφισαν, τσίριξαν, ξυπολήθηκαν, έτρεξαν, έκαναν τούμπες αλλά και... τσουλήθρα στο γκαζόν. Ηθελημένα και μη...

Μαζί τους ήταν και άλλα παιδιά, ανάμεσα στα οποία και η περίφημη Σαβάνα Φιλίπς. Ο ξανθός διάολος, κόρη της Ζάρα Φιλίπς, εξαδέλφης του πρίγκιπα Γουίλιαμ, δυο χρόνια μεγαλύτερη από τον πρίγκιπα Τζορτζ, φαίνεται ότι είναι η μεγαλύτερη της παρέας και... βάζει χέρι στους υπολοίπους. Και ειδικά στον Τζορτζ.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ επέστρεφε στην κορυφή της πλαγιάς για να ξανακάνει τσουλήθρα και πριν προλάβει να κάτσει ήρθε το χέρι της μικρής Σαβάνα και του έδωσε μια σπρωξιά με αποτέλεσμα να κουτρουβαλήσει. Η ζωγραφιά που κρατούσε στο χέρι του τού έφυγε, ένα άλλο παιδάκι από την παρέα φρόντισε να την κλωτσήσει και κάπως έτσι για τον μικρό Τζορτζ τα γέλια σε μια στιγμή μετατράπηκαν σε κλάματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία του Μανώλη Στρατάκη: Τον σκότωσαν πατέρας και γιος!


Οπως φαίνεται στο βίντεο σίγουρα καλά δεν πέρασε και η μικρή Σαββάνα, της οποίας η μητέρα αστραπιαία την... τραμπούκισε, ενώ ο πρίγκιπας Τζορτζ έβαλε τα κλάματα και ηρέμησε μόνο μετά τα χάδια και την παρηγοριά της μητέρας του, Κέιτ Μίντλετον.

Και μετά από λίγο τα κλάματα έγιναν ξανά γέλια, όπως συμβαίνει πάντα με τα παιδιά και το παιχνίδι συνεχίστηκε μέχρι τελικής πτώσης.

Αυτή, πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Σαββάνα Φιλίπς τα βάζει με τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ.

Πριν από λίγες ημέρες στο Trooping the Colour ήταν πάλι η Σαββάνα που θέλησε να κάνει τον μκρό πρίγκιπα να σωπάσει και με μια κίνησή της σε κάποια στιγμή του έκλεισε το στόμα...



Πηγή: iefimerida.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share