Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Κέβιν Σπέισι επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά το σκάνδαλο που τον «εξαφάνισε» από το Χόλιγουντ (video)

Μετά τις κατηγορίες για την σεξουαλική παρενόχληση!

13 Ιουνίου 2018 17:22
Ο Κέβιν Σπέισι επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά το σκάνδαλο που τον «εξαφάνισε» από το Χόλιγουντ (video)

Μόλις 8 μήνες έχουν περάσει από το σκάνδαλο που ξέσπασε στον κόσμο του Χόλιγουντ και ο Κέβιν Σπέισι επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη και συγκεκριμένα στην ταινία Billionaire Boys Club.

Ο σταρ του Χόλιγουντ παρ΄ ότι φαινομενικά είχε «τελειώσει» από τον κόσμο του θεάματος, καθώς όχι μόνο είχε απολυθεί από το House of Cards, αλλά μπήκε και σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ στην Αριζόνα, τώρα επιστρέφει ξανά στους κινηματογράφους.

Τι κι αν λοιπόν, έγινε ολόκληρος χαμός με τα όσα έγιναν γνωστά περί σεξουαλικής κακοποίησης ανδρών από τον Κέβιν Σπέισι, η εταιρία παραγωγής Vertical Entertainment αποφάσισε να κυκλοφορήσει την ταινία, η οποία βέβαια είχε γυριστεί πριν το μεγάλο σκάνδαλο.

Συγκεκριμένα, τα γυρίσματα της δραματικής ταινίας είχαν ολοκληρωθεί πριν δύο χρόνια, τότε που ο Κέβιν Σπέισι ήταν ακόμη στην λίστα με τα μεγάλα ονόματα στον χώρο.

Ετσι απ΄ ότι φαίνεται η παραγωγή όχι μόνο επέλεξε να κρατήσει όπως είναι το κάστινγκ, χωρίς να αντικαταστήσει τον Κέβιν Σπέισι με άλλον ηθοποιό, αλλά και να την βγάλει στις αίθουσες την στιγμή που το σκάνδαλο έχει κάπως ξεθυμάνει.

Οσον αφορά την ταινία, εκείνη βασίζεται σε πραγματική ιστορία η οποία εκτυλίσσεται την δεκαετία του '80 και μαζί με τον Σπέισι παίζουν κι άλλοι γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Ανσελ Ελγκορτ, η Εμα Ρόμπερτς και η Σούκι Γουάτερχάους.



Πηγή: iefimerida.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share