Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το τηλεφώνημα του πρίγκιπα Χάρι στην πρώην του, λίγο πριν το γάμο του - Κλάματα και πολλά λόγια!

Ξέσπασε σε κλάματα!

24 Μαΐου 2018 16:44
Το τηλεφώνημα του πρίγκιπα Χάρι στην πρώην του, λίγο πριν το γάμο του - Κλάματα και πολλά λόγια!

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκε το Σάββατο, δύο από τις προηγούμενες αγαπημένες του ήταν παρούσες. Οι Τσέλσι Ντέιβι και Κρεσίντα Μπόνας ήταν μεταξύ των καλεσμένων που παραβρέθηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο Γουίνσδορ για να δουν από κοντά τον βασιλικό γάμο.

Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν από αυτό το γεγονός, ο Χάρι και η Τσέλσι είχαν μια μακρά τηλεφωνική επικοινωνία και μάλιστα με πολλά δάκρυα, σύμφωνα με το Vanity Fair.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο!

«Ήταν η τελευταία τους τηλεφωνική επικοινωνία, μια κλήση στην οποία και οι δύο αναγνώρισαν πως ο Χάρι προχώρησε στη ζωή του. Η Τσέλσι ήταν αρκετά συναισθηματική με όλα αυτά, έκλαιγε και σχεδόν δεν ήθελε να πάει στην εκκλησία» είπε μια πηγή στο περιοδικό.

Παρόλο που η Ντέιβι και ο Χάρι παρέμειναν φίλοι μετά το χωρισμό τους, η ίδια και η Μπόνας δεν προσκλήθηκαν στο ιδιωτικό πάρτι στο Frogmore House. Ευτυχώς όμως δεν το πήραν και τόσο κατάκαρδα. «Τελικά η Ντέιβι πήγε στο γάμο και υποσχέθηκε στο Χάρι πως δε θα έκανε τίποτα παράλογο» πρόσθεσε η πηγή.

Ο Χάρι και η Ντέιβι ήταν σε σχέση για περίπου 7 χρόνια, αλλά έμειναν καλοί φίλοι όταν χώρισαν οριστικά το 2010. Τότε η ίδια είχε πει πως αυτή και ο Χάρι θα έμεναν πάντα «καλοί φίλοι» σύμφωνα με την Daily Mail. Είχε μάλιστα, προσκληθεί στο γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον τον επόμενο χρόνο.
Η Τσέλσι Ντέιβι στο γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Φωτογραφία: AP

Πάντως, το Σάββατο κατά τη διάρκεια του γάμου, οι χρήστες του Twitter παρακολουθούσαν κάθε της κίνηση για να δουν τυχόν αντιδράσεις της, και διαπίστωσαν πως δεν το χάρηκε και τόσο πολύ.

«Να την. Σε όλη της την ξινίλα» έγραψε μία χρήστης του Twitter. «Πρέπει να ετοιμαζόμαστε για τα απομνημονεύματα της Τσέλσι Ντέιβι που θα έχουν τίτλο ‘Θα μπορούσα να είμαι εγώ’» ανέφερε σαρκαστικά κάποιος άλλος κι ένας άλλος πρόσθεσε: «Αυτός είναι ο λόγος που δεν καλείς την πρώην στο γάμο σου».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι σημαντικές όψεις της εβδομάδας από την Άση Μπήλιου! (videos)

Παρά πάντως, την viral αντίδρασή της, δεν φαίνεται να τρέφει κάποια κακία για την Μέγκαν. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης το μεσημέρι, «συνομίλησε με τη νύφη και την αγκάλιασε σφιχτά» σύμφωνα με την Mirror.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share