Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επιστρέφουν επιτέλους τα "Φιλαράκια" στις οθόνες μας; (video)

Το reboot παλαιών σειρών "τραβάει" πολύ στις μέρες μας

10 Απριλίου 2018 17:33
Επιστρέφουν επιτέλους τα

Σε περίπτωση που ελπίζατε για μια επιστροφή της αγαπημένης σειράς «φιλαράκια», μπορείτε να σταματήσετε να το κάνετε. Ή μπορείτε και να συνεχίσετε, όμως να ξέρετε ότι δεν θα συμβεί ποτέ…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Βόμβα: Αποχώρησε ο Στέλιος Κρητικός; Εμφανίζεται στο trailer του "Στην υγειά μας" για το επεισόδιο του Σαββάτου! (video)

Σύμφωνα λοιπόν με τον Hollywood Reporter, o διευθυντής του δικτύου NBC δήλωσε σε ομιλία του στο πλαίσιο του 12ου ετήσιου Power Lawyers, ότι δεν θα υπάρξει κάποιου είδους reboot της σειράς «Friends».

Μάλιστα, ανέφερε πως παρά το γεγονός ότι στην τηλεόραση περνάει πολύ «reboot genre», δηλαδή σειρές που είτε επιστρέφουν για νέα σεζόν μετά από πολλά χρόνια, είτε γίνεται κάποια συνέχεια της ιστορίας με διαφορετικούς ηθοποιούς, τα «φιλαράκια» δεν θα είναι μια από αυτές.

Η πολυαγαπημένη σειρά προβλήθηκε από το 1994 έως το 2004, ενώ τελευταία εμφάνιση του καστ μαζί ήταν στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ το 2014, όπου οι γυναίκες της ιστορίας γιόρτασαν παρέα με τον παρουσιαστή την 20η επέτειο της σειράς.

Δείτε το video από την εκπομπή του Τζίμι Κίμελ:

Πηγή: in.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share