Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η σοκαριστική αποκάλυψη της Caitlyn Jenner για τον καρκίνο!

21 Μαρτίου 2018 19:43
Η σοκαριστική αποκάλυψη της Caitlyn Jenner για τον καρκίνο!

Με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Caitlyn Jenner αποκάλυψε πως υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης καρκινώματος!

Η ζημιά που της έκανε ο ήλιος στο δέρμα της, στην περιοχή της μύτης ήταν τόσο μεγάλη που η ίδια επέλξε να ενημερώσει τους followers της και να τους αφυπνίσει για τον κίνδυνο που εγκυμονεί η υπερέκθεση στον ήλιο και η απροσεξία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Panorama: H βάφτιση υπερπαραγωγή του Νάσου Παπαργυρόπουλου! Το απίστευτο περιστατικό με την Βλαχοπούλου που δεν γνώριζε κανείς!

Κάποιες μέρες πριν η Caitlyn είχε εντοπιστεί από δημοσιογράφους και φωτογράφους με ένα τσιρότο στη μύτη, όμως όλοι το θεώρησαν λογικό καθώς θεώρησαν πως υπεβλήθη σε μια πλαστική χειρουργική επέμβαση.

Διαψεύσθηκαν όμως αφού η γνωστή τηλεπερσόνα διαγνώσθηκε με βασικοκυτταρικό καρκίνωμα στη μύτη, ένα πολύ συχνό είδος δερματικού καρκίνου στους λευκούς. Η συγκεκριμένη μορφή καρκίνου αν και τοπική είναι άκρως επιθετική.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Caitlyn Jenner συνοδευόταν από μια συμβουλή - λεζάντα προς τους followers της. «Πρόσφατα έπρεπε να αφαιρέσω από τη μύτη μου τη ζημιά που έπαθα από τον ήλιο. Να φοράτε πάντα αντηλιακό»!

Δείτε τη φωτογραφία:

I recently had to get some sun damage removed from my nose. PSA- always wear your sunblock!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) στις

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share