Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είναι επίσημο: Tο κακό αγόρι του Χόλιγουντ θα υποδυθεί τον Αλ Καπόνε!

13 Μαρτίου 2018 18:04
Είναι επίσημο: Tο κακό αγόρι του Χόλιγουντ θα υποδυθεί τον Αλ Καπόνε!

O γοητευτικός ηθοποιός που έχει κάνει θραύση στο γυναικείο κοινό, Τομ Χάρντι, μόλις επιβεβαίωσε ότι θα υποδυθεί τον Αλ Καπόνε στην νέα του ταινία.

O 40χρονος ηθοποιός και πρώην μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες «The Revenant» και «Mad Max», ανέβασε μια φωτογραφία του στο Instagram, σημειώνοντας «Time for Al Cap» (Ηρθε η στιγμή του Αλ Καπ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Αποστολίδης: Το συγκινητικό «αντίο» στον Χρήστο Σιμαρδάνη!

Ηρθε λοιπόν η ώρα για τη μεγάλη στιγμή της έως τώρα καριέρας του, αφού ο Τομ Χάρντι θα υποδυθεί τον μεγαλύτερο γκάνγκστερ όλων των εποχών.

Σημειώνεται ότι τον Αλ Καπόνε έχουν υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη ο Ρόμπερντ ντε Νίρο στην ταινία «Οι Αδιάφθοροι» και ο Ροντ Στάιγκερ στην ταινία «Αλ Καπόνε».

Δείτε εδώ:

Ο Τομ Χάρντι έχει μεγάλη εμπειρία σε ρόλους γκάνγκστερ και εγκληματιών, καθώς έχει υποδυθεί τους διάσημους μαφιόζους της Βρετανίας, αδερφούς Ρέτζι και Ρόνι Κρέι (Kray twins) στην ταινία «Legend», τον Άλφι Σάλομονς στην τηλεοπτική σειρά «Peaky Blinders» και τον Bill Sikes στην τηλεοπτική μεταφορά του Όλιβερ Τουίστ το 2007.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο που θα "λυγίσει" όλους τους παίκτες!

Η ταινία με τον τίτλο «Fonzo» θα εστιάσει στα τελευταία χρόνια της ζωής του διαβόητου Αμερικανού γκάνγκστερ.

Ο Αλ Καπόνε πέθανε το 1947 σε ηλικία 48 ετών και πέρασε οκτώ χρόνια στη φυλακή για φοροδιαφυγή και προσβολή του δικαστηρίου.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τζος Τρανκ, που στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει τα «Chronicle» και «Fantastic Four».

Πηγή: bovary.gr
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share