Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το νέο «Star Wars» παραμένει στην κορυφή του αμερικανικού box office

25 Δεκεμβρίου 2017 12:30
Το νέο «Star Wars» παραμένει στην κορυφή του αμερικανικού box office

Το όγδοο σίκουελ του «Star Wars» παραμένει στην κορυφή του αμερικανικού box office για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα προβολής στις κινηματογραφικές αίθουσες της Βόρειας Αμερικής.

Με εισπράξεις ύψους 220 εκ. δολαρίων το Σαββατοκύριακο που προβλήθηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ και τον Καναδά, το «Ο πόλεμος των άστρων: Επεισόδιο 8 – Οι τελευταίοι Τζεντάι» συγκέντρωσε αυτό το Σαββατοκύριακο 68,5 εκ. δολάρια αφού προβλήθηκε σε 4.232 κινηματογραφικές αίθουσες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική ειρωνεία: Την ώρα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει μάχη στην εντατική στον ΣΚΑΙ προβαλλόταν το ζεμπέκικο στο εορταστικό "Στην υγειά μας ρε παιδιά"!

Έπειτα από 10 ημέρες προβολής τα συνολικά κέρδη της ταινίας ανέρχονται προς το παρόν σε 365 εκ. δολάρια, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία της εταιρείας Exhibitor Relations, ένα ποσό που αναμένεται να αυξηθεί ανήμερα των Χριστουγέννων.

Συνολικά, σύμφωνα με τον αναλυτή, Πολ Ντεργκαραμπέντιαν, οι παγκόσμιες εισπράξεις της ταινίας υπολογίζονται σε 745,4 εκ. δολάριαμετά την πρώτη προβολή της. Το ρεκόρ των υψηλότερων εισπράξεων παγκοσμίως το κατέχει το Avatar (2009) με 2,7 δισ. δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλείεται: Δεν παίζει να έχετε ξαναδεί βίλα σαν αυτή του Μέσι! Θα σας πέσει το "σαγόνι"! (photos)

Η ταινία «Ο πόλεμος των άστρων: Επεισόδιο 7 – Η δύναμη ξυπνά» (2015)είχε συγκεντρώσει λίγο παραπάνω από δύο δισ..

Τη δεύτερη θέση του αμερικανικού box-office καταλαμβάνει η περιπέτεια «Jumanji: Welcome to the Jungle» με εισπράξεις στα 34 εκ. δολάρια, ενώ ακολουθεί η κωμωδία- μιούζικαλ «Pitch Perfect 3» με 20,4 εκ. δολάρια σε εισπράξεις.

Στην τέταρτη θέση το «The Greatest Showman» που αφηγείται την ιστορία του μάγου Π.Τ Μπάρνουμ, τον οποίο ενσαρκώνει ο Χιου Τζάκμαν. Η ταινία έχει εισπράξεις στα 8,6 εκ. δολάρια σε διάστημα 3 ημερών.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share