Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα πρώτα σκίτσα για το νυφικό της Meghan Markle είναι γεγονός! Το τρίτο θα το λατρέψεις (Photos)

20 Δεκεμβρίου 2017 12:52
Τα πρώτα σκίτσα για το νυφικό της Meghan Markle είναι γεγονός! Το τρίτο θα το λατρέψεις (Photos)
Εν αναμονή του βασιλικού γάμου, όλοι αναρωτηθήκαμε ποιος θα είναι ο σχεδιαστής του νυφικού της Meghan Markle και μέχρι πρόσφατα δεν είχαμε ιδέα.
Η ίδια βέβαια μας έδωσε ήδη μια ιδέα για το μελλοντικό νυφικό της, περιγράφοντας το ως κλασικό και απλό, ίσως με ένα σύγχρονο twist. Όμως, ενώ ισχυρίζεται ότι προτιμά τα απλά φορέματα, έχει στο μυαλό της μια περίτεχνη σχεδιάστρια για να δημιουργήσει το νυφικό της για τη μεγάλη μέρα.
Η Ισραηλινή σχεδιάστρια Inbal Dror επιβεβαίωσε ότι έστειλε κάποια σκίτσα για να δει η Markle μετά από αίτημα του Kensington Palace. Και τώρα τα πρώτα σκίτσα αποκαλύφθηκαν.

Τα δύο σχέδια της Dror, τα οποία συνοδεύονται από τη φράση “για την Meghan Markle, με αγάπη”, διαθέτουν στενά επάνω μέρη, υψηλή λαιμόκοψη, μακριά μανίκια, δαντέλες και φούστες που ρέουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στην Λάρισα: Σκότωσε τον πατέρα του μόλις έμαθε την απόφαση που πήρε!

Αν η Markle αποφασίσει να επιλέξει την Dror, θα είναι σίγουρα μια εκπληκτική επιλογή για τη μελλοντική νύφη. Η σχεδιάστρια είναι γνωστή για τις πλούσια διακοσμημένες δημιουργίες της πολλές φορές με mermaid φινιρίσματα ή σε σιλουέτες με βαθιά σκισίματα ενώ η νυφική ​​συλλογή Inbal Dror για το 2018 περιελάμβανε άφθονες δημιουργίες με βαθιά ντεκολτέ και διακοσμητικές προσθήκες σε στρατηγικά σημεία.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share