Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χάρι το ξέρει αυτό η Μέγκαν; Ο Βρετανός πρίγκιπας σε χριστουγεννιάτικη συναυλία με... την πρώην του!

6 Δεκεμβρίου 2017 16:01
Χάρι το ξέρει αυτό η Μέγκαν; Ο Βρετανός πρίγκιπας σε χριστουγεννιάτικη συναυλία με... την πρώην του!

Την Τρίτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ η ετήσια δεξίωση της βασίλισσας Ελισάβετ προς τιμήν των ξένων διπλωματών και σύσσωμη η βασιλική οικογένεια έδωσε το «παρών» ή μάλλον, σχεδόν σύσσωμη, αφού η απουσία του πρίγκιπα Χάρι και της μνηστής του, Μέγκαν Μαρκλ, έγινε αισθητή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα! Φουρτούνες για αυτά τα 4 ζώδια

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο 33χρονος Χάρι, που αρραβωνιάστηκε επίσημα την Αμερικανίδα ηθοποιό την περασμένη Δευτέρα, χθες το βράδυ προτίμησε να βρεθεί χωρίς τη μνηστή του σε χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Τσέλσι, όπου ήταν παρούσα και η πρώην αγαπημένη του, Κρεσίντα Μπόνας!



Η συναυλία πραγματοποιήθηκε από το ίδρυμα Henry Van Straubenzee Memorial Fund στο οποίο ο Χάρι και ο αδελφός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, είναι επικεφαλής και δημιουργήθηκε προς τιμήν του φίλου τους, Henry Van Straubenze, που έχασε τη ζωή του το 2002 σε τροχαίο δυστύχημα.

Πάντως, αν και η Μέγκαν Μαρκλ δεν συνόδευσε τον Χάρι στη συναυλία και μέχρι σήμερα δεν έχει γνωστός ο λόγος, δεν θα πρέπει να ανησυχεί για την συνάντησή του με την πρώην του, Κρεσίντα Μπόνας, αφού η 28χρονη, που χώρισε από τον Βρετανό πρίγκιπα το 2014, πήγε στη συναυλία με την μητέρα της και έδειχνε να έχει ξεπεράσει τον έρωτά της για τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ.



Η Κρεσίντα Μπόνας, ηθοποιός και μοντέλο, γνώρισε τον άτακτο πρίγκιπα το 2012 από την εξαδέλφη του, πριγκίπισσα Ευγενία. Οι φήμες ήθελαν, λίγο πριν τον χωρισμό του ζευγαριού, τον Χάρι να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, αλλά τελικά, οι δυο τους χώρισαν φιλικά το 2014.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στο Μετρό αύριο! Τι θα συμβεί και θα προκαλέσει απίστευτη ταλαιπωρία σ' όλους τους επιβάτες;

Στην ίδια συναυλία παραβρέθηκαν η μικρότερη αδελφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Πίπα Μίντλετον και η μητέρα της, Κάρολ Μίντλετον.

Πηγή: protothema.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share