Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το μοντέλο που η ιστορία με τα ναρκωτικά της κατέστρεψε τη ζωή και την καριέρα!!!

7 Ιανουαρίου 2013
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το μοντέλο που η ιστορία με τα ναρκωτικά της κατέστρεψε τη ζωή και την καριέρα!!!

Διαβάστε τί αποκαλύπτει η ίδια για τον εφιάλτη που της τίναξε τα πάντα στον αέρα!!!

Μέσα σε λίγα λεπτά είδε τη ζωή της να καταστρέφεται. Όσα είχε χτίσει έγιναν στάχτη... «Κάποιοι με έμπλεξαν», υποστηρίζει η Άξια Ανδρεαδάκη μιλώντας αποκλειστικά στη ΝΕWS.

Επιστρέφει σ' εκείνη τη σημαδιακή βραδιά, έξι χρόνια πριν, που η αστυνομία ανακάλυψε στο αυτοκίνητό της ναρκωτικά και η ίδια ένιωσε τη γη να χάνεται κάτω απ' τα πόδια της! Η περιπέτεια αυτή τη «γονάτισε», τη λύγισε... Τώρα, όμως, το γνωστό μοντέλο επανέρχεται. Μιλάει απ' τη ψυχή της, αποκαλύπτοντας καινούργιες, άγνωστες πτυχές της ζωής της. Όπως το χαμό του πατριού της, που την έκανε να βυθιστεί σε κατάθλιψη.

Η «λάθος γνωριμία» και η σύλληψη Η NEWS συνάντησε την 27χρονη Ταξιαρχούλα (όπως βαφτίστηκε) Ανδρεαδάκη στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, και εκείνη μοιράστηκε μαζί της τις εμπειρίες της στο διάστημα που «αναγκαστικά» αποτραβήχτηκε από τα φλας και τη showbiz. Γεγονός είναι πως η Άξια ξέχασε για ένα διάστημα την καριέρα της αλλά και κάποιους φίλους της. Πολλοί, εκείνη τη δύσκολη περίοδο που το όνομά της ενεπλάκη σε υπόθεση ναρκωτικών, της γύρισαν την πλάτη! Κάποιοι, όμως, την πίστεψαν, τη στήριξαν. Οι δεύτεροι είναι προφανώς αυτοί που κράτησε στη ζωή της... Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και μεγάλωσε με τον παππού και τη γιαγιά της, καθώς οι γονείς της χώρισαν ενώ ήταν μόλις μερικών μηνών- και έμεινε εκεί μέχρι τα δέκα της χρόνια, επιστρέφοντας στη συνέχεια με τη μητέρα της Μαριάννα στην Αθήνα.

Παρά το γεγονός ότι έζησε μια σειρά από ατυχίες, δεν έχασε το χαμόγελό της. Τη Λέσβο τη θυμάται με πολλή αγάπη και όποτε μπορεί την επισκέπτεται, ακόμα και για ένα Σαββατοκύριακο. Όταν τα καταφέρνει «πετάει» για Αιγαίο. Τα παιδικά της όνειρα συνοψίζονται σε δύο λέξεις: μόντελινγκ και δημοσιογραφία. Το μόντελινγκ υλοποιήθηκε. Ο Διαγωνισμός Ομορφιάς του ΑΝΤ1 (στέφθηκε Αναπληρωματική «Μις Ελλάς» το 2004) ήταν η αρχή για μια χρυσή τετραετία με δεκάδες εξώφυλλα, πολλά χρήματα και προτάσεις για φωτογραφίσεις ακόμη και στο εξωτερικό. Η Άξια ήταν ένα πανέμορφο κορίτσι που όλοι ήθελαν στην παρέα τους και στη ζωή τους. Πέντε λεπτά, όμως, ήταν αρκετά για να εκμηδενίσουν ό,τι είχε πετύχει ως τότε. Μια γνωριμία που αποδείχθηκε «μέγα λάθος», όπως χαρακτηριστικά τονίζει, και έγινε αιτία να εμπλακεί σε υπόθεση παράνομων ουσιών... Τα πάντα αντιστράφηκαν! Με την «ανακάλυψη» των ναρκωτικών στο αυτοκίνητό της, έχασε τα πάντα. Δεν το πίστευε, αλλά δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι. Μόνο να υπερασπιστεί την αθωότητά της. Όπως και έκανε. Η Άξια επιλέγει να μιλήσει τώρα για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο: «Πλέον, νιώθω ήρεμη και δυνατή», λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει: «Δεν πέρασα και λίγα στη ζωή μου. Ήθελα το χρόνο μου και είμαι έτοιμη πλέον για... ολική επαναφορά. Χαμογελάω και τώρα πια βάζω στόχους στην καθημερινότητά μου». «Είμαι εδώ, δυνατή»!

- Επιστρέφεις δυνατή, όπως επιμένεις να μου λες...

«Ναι, γιατί μέσα από αυτή την ιστορία καταστράφηκαν τα πάντα σε μερικά λεπτά. Τώρα, όμως, είμαι δυνατή, έτοιμη να ξαναμπώ στη μάχη. Η ψυχολογία μου ήταν τραγική. Εύχομαι να μην μπλέξουν καμία κοπέλα ποτέ έτσι! Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για την περιπέτεια που βίωσα με τα ναρκωτικά, στην οποία με έμπλεξαν κάποιοι «καλοθελητές». Η αλήθεια έλαμψε και -έστω αργά- δικαιώθηκα. Έδωσα απαντήσεις. Η αφέλειά μου και οι λάθος κινήσεις μου παραλίγο να με οδηγήσουν ακόμη και στη φυλακή, ενώ ήμουν "καθαρή". Όλη αυτή η ιστορία, ωστόσο, είναι γεγονός πως με πήγε πολύ πίσω. Μπλόκαρε, φρέναρε τα όνειρα και τη δουλειά μου. Πολεμήθηκα από πολλούς, και από ορισμένους δημοσιογράφους και από δήθεν μάνατζερ του χώρου που απλώς ήθελαν να με βλέπουν να καταστρέφομαι. Τα κατάφεραν σε έναν βαθμό. Αλλά εγώ δεν έφταιγα, δεν είχα καμία σχέση με την υπόθεση. Ήμουν το εξιλαστήριο θύμα! Γι' αυτό τους λέω: "Τώρα είμαι εδώ, επέστρεψα"!».

- Τι είχε συμβεί ακριβώς εκείνη τη μέρα;

«Προσπαθώ να το ξεχάσω. Μου έστησαν μια πλεκτάνη. Μετά από διασκέδαση σε κάποιο κλαμπ, με σταμάτησαν στο δρόμο για έναν απλό έλεγχο και βρήκαν παράνομες ουσίες στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου μου. Έπαθα τεράστιο σοκ! Μετά από σειρά καταθέσεων και ανακρίσεων, η ιστορία έλαβε τέλος, αλλά δεν ήταν εύκολο να επιστρέψω στην καθημερινότητά μου. Τώρα ξεπέρασα 100% αυτή την υπόθεση. Έκλαψα πολύ! Πλέον, θέλω μόνο να γελάω. Ευτυχώς, είχα δίπλα μου τη μητέρα μου και τους φίλους μου». - Έχεις μπει στον πειρασμό να δοκιμάσεις παράνομη ουσία;«Όχι βέβαια! Η εμπλοκή μου με τα ναρκωτικά ήταν ένα γελοίο σενάριο που με έπληξε και ως προσωπικότητα και επαγγελματικά. Κάποιοι θέλησαν να με καταστρέψουν οριστικά, αλλά βγήκα πιο δυνατή απ' την όλη υπόθεση».

- Η μητέρα σου, η κυρία Μαριάννα, ξέρω ότι παίζει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου.

Της οφείλω πολλά αν και τσακωνόμαστε συνέχεια. Πάντα ελλοχεύουν ούτως ή άλλως καβγαδάκια -συνήθως βγαίνουν και στην επιφάνεια- μεταξύ μας, γιατί θέλει το καλό μου. Έζησα άσχημα παιδικά χρόνια, δεν ένιωσα την πατρική στοργή, δεν πήρα τη συμβουλή του πατέρα. Στην πορεία, μέχρι τα δέκα μου χρόνια, με μεγάλωσε ο πατριός μου. Γιατρός στο επάγγελμα. Ένας καταπληκτικός άνθρωπος που αγαπούσε πολύ τη μητέρα μου κι εμένα. Δυστυχώς, η μοίρα του ήταν να πνιγεί. Ο χαμός του μού προκάλεσε τεράστιο σοκ, γιατί μας αγαπούσε ανιδιοτελώς, μας φρόντιζε, ήθελε το καλό μας. Πέρασε μεγάλο διάστημα μέχρι να το ξεπεράσω».

-Δείχνεις πιο ευαίσθητη απ' ό,τι θα περίμενε κάποιος.

«Πολύς κόσμος πιστεύει ότι είμαι "χαζούλα", Λολίτα και γενικά ό,τι περιλαμβάνει το "πακέτο" της σέξι κοπέλας. Είναι γελασμένοι, όμως, αν και ομολογώ ότι εγώ έδωσα αυτό το δικαίωμα. Εγώ ευθύνομαι. Ξέρω πότε και πώς να βάλω όρια, αλλά δεν έχω υπομονή. Με έχουν πλησιάσει άτομα που έχω εμπιστευτεί. Τους έχω επιτρέψει να μπουν στη ζωή μου αμέσως, χωρίς να τεστάρω το ποιον τους. Πολλές φορές, σε τέτοιες περιπτώσεις, την έχω πατήσει πολύ άσχημα. Η ευαισθησία πηγάζει από τα βιώματα και από τις αρχές σου, αλλά έχει να κάνει -πιστεύω- και με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Στην ουσία είμαι μοναχική, μου αρέσει πολλές φορές να είμαι σπιτάκι μου και να γράφω στο ημερολόγιό μου αυτά που ονειρεύομαι».

- Ένιωσες να μπαίνεις στο περιθώριο;

«Αν εννοείς να με αγνοούν τα media και να μη μου μιλάνε οι συνάδελφοί μου, ναι, προφανώς! Δεν θα σου πω ψέματα. Σου είπα ότι κάποιοι θέλησαν να με βγάλουν μια και καλή έξω από τα πάντα. Εξαφανίστηκα και το μόνο που ήθελα ήταν να είμαι σπίτι μου. Δεν είχα όρεξη για τίποτα. Έκανα πολλούς φίλους κι έχασα άλλους εκείνη την περίοδο. Στάθηκα ξανά στα πόδια μου, γιατί έβαλα κάτω τα πράγματα και τα ζύγισα. Και αποφάσισα ότι δεν άξιζε άλλο να αφήσω πίσω τα όνειρά μου».


«Θέλω να κάνω τηλεόραση»
- Τι ονειρεύεσαι;

«Θέλω ν' ασχοληθώ με την τηλεόραση. Έκανα κάποιες προσπάθειες με μικρά κανάλια (την περασμένη σεζόν έπαιξε ρόλο συμπαρουσιάστριας στην εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου) για να αποκτήσω εμπειρία και να "ψηθώ". Θέλει σκληρή δουλειά, όμως, και γνωριμίες, τις οποίες δεν είχα ποτέ. Φωτομοντέλο ήμουν και για τέσσερα χρόνια έζησα μοναδικές στιγμές. Δεν μετανιώνω ούτε για τις αισθησιακές φωτογραφίσεις μου, ούτε για το σέξι προφίλ που πέρασα στο κοινό. Πλέον αυτό ανήκει στο παρελθόν. Στη μόδα ίσως κάνω επιλεκτικά κάποια πράγματα, εφόσον όμως υπάρξει σοβαρή πρόταση. Επιδιώκω να πηγαίνω σε κάστινγκ και να δοκιμάζω την τύχη μου δίκαια και έντιμα. Πήγα πίσω σε πολλά πράγματα με το περιστατικό που συνέβη με τα ναρκωτικά και ακόμη προσπαθώ να βγάλω από πάνω την όποια "ταμπέλα" μου έχουν βάλει κάποιοι. Αλλά έχω πείσμα και υπομονή και θα τα καταφέρω».

- Η προσωπική σου ζωή πώς είναι αυτό το διάστημα;

«Δεν μου αρέσει να ζω σε χρυσό κλουβί! Είμαι ανεξάρτητος άνθρωπος. Μπορεί να φλερτάρω, αλλά δεν παραδίνομαι. Είμαι μόνη μου και αυτό είναι καθαρά από επιλογή μου. Δεν σκέφτομαι το θέμα "οικογένεια". Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είμαι ελεύθερη και όσον αφορά στα επαγγελματικά μου πλάνα, να μην κάνω "φάουλ"».

-Η υπόθεση «μόντελινγκ στο εξωτερικό» δεν σου έκανε κλικ; Πώς και δεν έφυγες έξω;

Καταρχάς, δεν είχα μάνατζερ ώστε να με κατευθύνει. Ωστόσο, έκανα κάποια διαφημιστικά στο Μιλάνο και στο Παρίσι. Μου μπήκε στο μυαλό να βρω σπίτι και να μένω 5-6 μήνες εκτός Ελλάδας. Η ανασφάλειά μου, όμως, αποδείχθηκε ανασταλτικός παράγοντας. Προφανώς δεν ήμουν έτοιμη για ένα τέτοιο βήμα. Μπορεί να είχα δυσκολίες σε συναισθηματικό επίπεδο στη ζωή μου, αλλά θέλω να είμαι κοντά στους δικούς μου ανθρώπους».

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share