Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Stars παγκοσμίου φήμης συμμετέχουν σε τηλεμαραθώνιο για τα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ!

5 Σεπτεμβρίου 2017 21:40
Stars παγκοσμίου φήμης συμμετέχουν σε τηλεμαραθώνιο για τα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ!

Η Μπιγιονσέ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Τζούλια Ρόμπερτς και πολλοί άλλοι διάσημοι αστέρες θα συμμετάσχουν σε έναν τηλεμαραθώνιο, που θα προβληθεί στις 12 Σεπτεμβρίου με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τα θύματα της τροπικής καταιγίδας Χάρβεϊ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με όχημα!

Το Hand in Hand, όπως ονομάζεται αυτή η εκπομπή, θα προβληθεί ταυτόχρονα στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, την Ουάσινγκτον και το Νάσβιλ από τα τέσσερα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα (ABC, CBS, NBC και Fox) αλλά θα αναμεταδίδεται παράλληλα μέσω του Facebook, του Twitter και του YouTube.

Αυτή θα είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μπιγιονσέ μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της, στις 13 Ιουνίου.

Εκτός από τη διάσημη τραγουδίστρια, η οποία κατάγεται από το Χιούστον, στον τηλεμαραθώνιο θα συμμετάσχουν επίσης οι Τζέιμι Φοξ, Μάθιου Μακόναχι, Ρις Γουίδερσπουν, η Όπρα Γουίνφρεϊ και η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ.

Ο Χάρβεϊ, που άφησε πίσω του 42 νεκρούς, προκάλεσε τεράστιες υλικές ζημιές στο Χιούστον, την τέταρτη σε μέγεθος πόλη των ΗΠΑ. Το κόστος για την αποκατάσταση των ζημιών εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα 20 κύρια χαρακτηριστικά του τέλειου άνδρα!

Οι δωρεές που θα δοθούν κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα πάνε σε πέντε οργανώσεις, όπως ανακοίνωσαν οι οργανωτές, η εταιρεία SB Projects και ο ράπερ Bun B ο οποίος κατάγεται από το Πορτ Άρθουρ, μία από τις πόλεις που χτυπήθηκε επίσης σφοδρά από τον Χάρβεϊ.

Πηγή:| iefimerida.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share