Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τι ενόχλησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα και έβαλε τέλος στη συνεργασία του με την Μενεγάκη μετά από 16 χρόνια ; (video)

15 Ιουλίου 2017 19:09
Τι ενόχλησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα και έβαλε τέλος στη συνεργασία του με την Μενεγάκη μετά από 16 χρόνια ; (video)

Καταιγιστικές εξελίξεις στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha. Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να τα αλλάξει όλα για τη νέα σεζόν και παίρνει δύσκολες αποφάσεις.

Γνωρίζαμε από καιρό ότι η παρουσιάστρια σχεδιάζει να αλλάξει πολλά για τη νέα χρονιά, μετά από μια σεζόν κατά τη διάρκεια της οποίας είδε τα νούμερα τηλεθέασης να πέφτουν ακόμα και σε μονοψήφια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστική η περιγραφή της 19χρονης φοιτήτριας που βίασε ο γιατρός: Μου τράβηξε το μαγιό και με χάιδεψε...

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο άνθρωπος που βρέθηκε όσο λίγοι στο πλευρό της παρουσιάστριας τα τελευταία 16 χρόνια,αποτελεί παρελθόν για την εκπομπή. Οι δύο πλευρές, προφανώς, δεν βρήκαν κοινό τόπο συνεργασίας για τη νέα σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στον Γέρακα! Τον σκότωσαν μέσα στο αυτοκίνητό του!


Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος με ένα συγκλονιστικό κείμενο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram. Ποιο είναι όμως το περιστατικό που εκνεύρισε τον δημοσιογράφο και τον ανάγκασε να το κάνει αυτό;

Σύμφωνα με τα «Αποκαλυπτικά» η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Γρηγόρη ήταν στην σύσκεψη που έγινε με όλους τους συνεργάτες παρουσία της Ελένης Μενεγάκη! Εκεί υπήρχε ένας έντονος εκνευρισμός του Γρηγόρη όπου αποδέκτη είχε την ξανθιά παρουσιάστρια! Ο δημοσιογράφος της έριξε ευθύνες για το πως τον έβγαζε την περασμένη σεζόν με αποτέλεσμα αυτό να τον κάνει να βγει εκτός εαυτού! Δείτε ολόκληρο το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share