Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Πολύ παίζει ο Ματέο!» - Η αναφορά της Μενεγάκη στον σύντροφο της στον αέρα της εκπομπής και το ευχαριστώ στον Γιώργο Λιανό για την συνεργασία τους (video)

30 Ιουνίου 2017 14:42
«Πολύ παίζει ο Ματέο!» - Η αναφορά της Μενεγάκη στον σύντροφο της στον αέρα της εκπομπής και το ευχαριστώ στον Γιώργο Λιανό για την συνεργασία τους (video)

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αναφέρθηκε στα μωρά του Κριστιάνο Ρονάλντο, τα οποία θα πουν Εύα και Ματέο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας άρπαξε την ευκαιρία και ανέφερε:

«Ματέο λέει το μωρό του και ο Μέσι!», προκαλώντας το πονηρό σχόλιο της Ελένης για τον σύντροφό της: «Πολύ παίζει ο Ματέο, τι να κάνουμε; Ο Ματέο, Ματέο δεν έβγαλε όμως!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor παρασκήνιο: Περιπέτεια για τον Γιάννη Σπαλιάρα στον Άγιο Δομίνικο! Τον έψαχναν από εισπρακτική εταιρεία για... (video)

Αμέσως μετά, κατευθύνθηκε προς τον Γιώργο Λιανό, τον οποίο είχε ετοιμάσει για να τραγουδήσει, και του εξέφρασε ένα μικρό της παράπονο για τις απευθείας συνδέσεις, τις οποίες έκανε για την εκπομπή της. «Γύρισες όλα τα μουσεία, πήγες παντού, βρήκες τα πάντα, ντρεπόμουνα σε αυτά τα πλάνα, τι μου έχεις κάνει κάθε φορά, έβρισκες πάντα αυτούς που είναι πιο κοντούς από σένα και στεκόσουν δίπλα τους!» είπε και αμέσως μετά τον κάλεσε να ξεκινήσει το τραγούδι.

Αμέσως μετά, τον ευχαρίστησε δημόσια «Μου έκανε λίγα ζοριλίκια, αλλά μόλις του έκανα κι εγώ, μου είπε κάθομαι. Είναι λίγο δύσκολος στην αρχή, αλλά όλα καλά. Πολύ σε έχω ευχαριστηθεί, είσαι εξαιρετικό παιδί και συνεργάτης, ποτέ δεν έχεις δυσκολέψει κανέναν, γιατί στην αρχή δεν ξέραμε κι εμείς, λέμε μην μας κάνει όλους άνω κάτω, αλλά είσαι πολύ καλό παιδί, τέλος!» κατέληξε. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share