Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η απίστευτη συνέντευξη του Χρήστου Σιμαρδάνη και οι δηλώσεις του που μας έβαλαν τα γυαλιά: «Είμαι ομοφυλόφιλος, αλλά…»

24 Ιουνίου 2017 20:22
Η απίστευτη συνέντευξη του Χρήστου Σιμαρδάνη και οι δηλώσεις του που μας έβαλαν τα γυαλιά: «Είμαι ομοφυλόφιλος, αλλά…»

Αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς. Ο Χρήστος Σιμαρδάνης δεν έχει διστάσει να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα. Μιλώντας στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, το μεσημέρι του Σαββάτου, ωστόσο, δεν δίστασε να καταφερθεί εναντίον τόσο του Gay Pride, όσο και της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor- Τώρα: Στην Ελλάδα η Σάρα Εσκενάζυ! Την υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο με παστίτσιo!

«Είμαι σε μια διαταραγμένη διανοητική κατάσταση αυτή τη στιγμή, η χειρότερη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έφυγε η μητέρα μου, και εγώ ήμουν στην Κύπρο για γυρίσματα. Πήρα μια βαθιά ανάσα και είπα αχ ωραία, τώρα δεν έχω να αγωνιώ για κανέναν! Είμαι ομοφυλόφιλος, είμαι μόνος, η σχιζοφρένειά μου είναι ότι έχω την ψευδαίσθηση, παλιομοδίτικη άποψη ότι ένα παιδί θα πρέπει να μεγαλώνει με τα δύο πρότυπα, του χρειάζονται και οι δύο εικόνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Δεν φαντάζεστε που θα μείνουν οι παίχτες όταν επιστρέψουν από τον Άγιο Δομίνικο για τον ημιτελικό!

Δεν θεωρώ ότι πρέπει να είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος, όπως και ένας στρέιτ, το τι κάνουμε στο κρεβάτι μας, δεν μας δίνει πιστοποιητικό περηφάνιας. Πρέπει ο Έλληνας πολίτης να βλέπει τα πάντα που υπάρχουν. Αυτό που παρουσιάζεται στα διάφορα pride ξεφεύγει λίγο, τόσο διαφορετικός δεν θα ήθελα να είμαι. Πια έχει χαθεί η μπάλα, δεν ξέρω τι γίνεται ας πούμε και πόσο αυτός που θέλει να έχει φτερά στην πλάτη, το ήθελε από μωρό ή τον έκανε η τηλεόραση ή τον έκανε η Beyonce να θέλει να έχει φτερά στην πλάτη!» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός. Δείτε τη συνέντευξή του στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή:youweekly.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share