Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκλειστικό: Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μιλάει πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο μετά τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Λιάπη!

20 Φεβρουαρίου 2017
Αποκλειστικό: Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μιλάει πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο μετά τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Λιάπη!

Μετά από 7 χρόνια σχέση η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους με τον Κωνσταντίνο Λιάπη!

Σε μια άκρως αποκαλυπτική της συνέντευξη στο περιοδικό Glitter αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο χωρισμό καθώς και μιλά για πρώτη φορά για την σχέση της με τον Άρη Γούτο!

Δείτε επίσης: Δεν μπήκε τυχαία στην ομάδα των "διάσημων": Να που αλλού είχαμε δει τον Γιώργο Αγγελόπουλο από το Survivor!

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης που ακολουθεί:



Χώρισες μετά από 7 χρόνια σχέσης ενώ όλοι περιμέναμε να σε δούμε ντυμένη νυφούλα..Θέλεις να μου πεις τι συνέβη;

Οι σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους. Κάποιες καταλήγουν σε γάμο και άλλες μένουν μια όμορφη ανάμνηση στην καρδιά. Σημασία έχει να κρατάς τα καλά από μια σημαντική σχέση.

Αλήθεια, ποιοι είναι οι λόγοι κατά την γνώμη σου που διαλύεται μια μακροχρόνια σχέση; Παίζει ρόλο η ρουτίνα;

Η σχέση θέλει προσπάθεια. Αν την αφήσεις θα σε αφήσει πρώτη εκείνη και ο βασικός λόγος που συμβαίνει αυτό είναι σίγουρα η ρουτίνα. Σκοτώνει μια σχέση αλλά αυτό είναι στο χέρι και των δύο, γιατί δεν φταίει ποτέ μόνο ο ένας.

Κυκλοφορούν δημοσιεύματα που σε θέλουν στην αγκαλιά ενός νέου συντρόφου.. Ισχύει ότι βγαίνεις με τον Άρη Γούτο; Κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες σας…

Είναι κάτι πολύ πολύ καινούργιο. Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε, σκέψου, ενώ δεν γνωριζόμασταν ακόμα καλά. Απλώς έτυχε να φάμε κάπου ένα μεσημέρι μαζί με κοινή παρέα. Υπάρχει μια συμπάθεια ανάμεσα μας και επειδή είναι πολύ νωρίς κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί. Ο άνθρωπος αυτός είναι τελείως εκτός χώρου και ξαφνικά είδε τις φωτογραφίες του παντού, οπότε καταλαβαίνεις πόσο αμηχανία ένιωσε. Είναι ένα σοβαρό και αξιόλογο άτομο και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να νιώθει άβολα μιλώντας εγώ για εκείνον. Εγώ χώρισα πριν από αρκετό καιρό, απλώς επειδή δεν μιλάω για τα προσωπικά μου, κανείς δεν γνώριζε τι συνεβαινε. Είμαι καλά, σκέφτομαι θετικά για το μέλλον και ζω το σήμερα.


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

TAGS
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share