Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα «καρφιά» του Βαγγέλη Περρή για το «Ε» και την αποχώρηση Καραβάτου – Κατσούλη: «Είναι απάνθρωπη συμπεριφορά…»

8 Φεβρουαρίου 2017
Τα «καρφιά» του Βαγγέλη Περρή για το «Ε» και την αποχώρηση Καραβάτου – Κατσούλη: «Είναι απάνθρωπη συμπεριφορά…»

Δεν μιλάει πολύ, αλλά όταν αποφασίσει να το κάνει, μπορεί εύκολα να τα κάνει όλα… «Rodeo» όπως ακριβώς και ο τίτλος της νέας του εκπομπής στον ΣΚΑΪ. Ο Βαγγέλης Περρής κάνει έναν απολογισμό της δύσκολης χρονιάς που πέρασε και δίνει την δική του απάντηση για το «Ε» και την αποχώρηση των Καραβάτου – Κατσούλη, αλλά και την Ρούλα Κορομηλά… Αποκαλύψεις που προκαλούνξ, στο Youweekly.gr και την Τίνα Μεσσαροπούλου..



Έχετε λίγο περισσότερο άγχος αυτή τη φορά δεδομένου του παρελθόντος με τον ΑΝΤ1, τον Μαρινάκη, το Ε κ.λπ.;

Πάντα έχω, αλλά αναφορικά με τον ΑΝΤ1 αν διατηρούσαν πέρσι το «Spata Live», φέτος ίσως ήταν κυρίαρχη εκπομπή. Δεν μπορώ να καταλάβω το κόψιμο και, κυρίως, δεν μπορώ να καταλάβω το κόψιμο μιας εκπομπής που έγινε κατά παραγγελία… Αλλά ακόμα κι εκεί ήταν πολύ καλή η συγκυρία, γιατί γνώρισα πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους που ακόμα κάνουμε παρέα. Δηλαδή με τον Ουγγαρέζο συναντιόμαστε, με τη Συνατσάκη πού και πού τηλεφωνιόμαστε, ένα κομμάτι της ομάδας είναι μαζί μου τώρα. Με τη Ρούλα (σ.σ. Κορομηλά) ήταν τελείως άλλη υπόθεση. Εκεί ήταν μια προσωπική υποχρέωση προς εκείνη, που ακόμα και τώρα να μου έλεγε ότι θα κάνει μια εκπομπή στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ πάλι θα πήγαινα, άσχετα με τη σχέση και την εντύπωση που έχω για το κανάλι. Κι αυτό έκανα. Έδωσα ό, τι μπορούσα για συγκεκριμένες εκπομπές, παραπέρα ούτε υπήρχε συμφωνία να συνεχιστεί, αλλά ούτε και περιθώρια για να προχωρήσει.

Ήταν αυτό που ειπώθηκε ότι πήγατε για δύο εκπομπές;
Είχαμε πει ότι θα ξεκινήσουμε να κάνουμε δυο τρεις εκπομπές, κάναμε τέσσερις. Άλλαξε σε αυτές τις δυο τρεις εκπομπές ο προσανατολισμός… Εγώ πληρώθηκα αλλά οι υπόλοιποι συνεργάτες όχι. Έχει δημιουργηθεί ένα περιβάλλον μέσα από τα γνωστά «τρωκτικά» του Διαδικτύου, που με ένα 50άρι γράφουν ό,τι τους πει ο οποιοσδήποτε. Έτσι, έχει δημιουργηθεί στον κόσμο η εντύπωση ότι οι συγκεκριμένοι συνεργάτες –που δεν είναι και οι μόνοι απ’ όσο ξέρω– έχουν πληρωθεί. Συνεχίζουν να είναι απλήρωτοι από ένα κανάλι που διατυμπανίζει για να πάρει άδεια ότι δεν χρωστάει σε κανέναν.

Αναρωτιέμαι πριν συνεργαστείτε με το Ε δεν ξέρατε πού πηγαίνατε να δουλέψετε;
Ναι, και προσπάθησα να καλυφτώ. Είχα παρουσιάσει συγκεκριμένο οργανόγραμμα, αλλά το πρόγραμμα κάλυψης δεν ίσχυσε.

Άρα αυτό που έγινε με την Κατερίνα και τον Κρατερό το περιμένατε;
Εννοείται και περιμένω κι άλλα… Εντυπωσιάζομαι με την αντοχή τους, επειδή ξέρω την Κατερίνα λίγο παραπάνω. Είναι αξιοπρεπής, δεν είναι από το συνηθισμένο μοντέλο του τηλεανθρώπου. Θαύμαζα το κουράγιο της. Είναι απάνθρωπη αυτή η συμπεριφορά και δεν πρέπει να περνάει έτσι. Έχω την εντύπωση ότι πολλοί προσλαμβάνουν ανθρώπους μόνο και μόνο για να τους υποτιμήσουν.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί….

Πηγή: Youweekly.gr.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

TAGS
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share