Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Blake Fielder-Civil:Παραδέχθηκε δημόσια: «Εγώ ώθησα την Amy στα ναρκωτικά»

24 Σεπτεμβρίου 2012
Blake Fielder-Civil:Παραδέχθηκε δημόσια: «Εγώ ώθησα την Amy στα ναρκωτικά»

Ξύπνησε από το κώμα ο σύζυγός της τραγουδίστριας Blake Fielder-Civil

Για πρώτη φορά μετά το θάνατο της τραγουδίστριας Amy Winehouse το καλοκαίρι του 2011, από μεγάλη δόση αλκοόλ, ο πρώην άντρας της Blake Fielder-Civil παραδέχτηκε ότι εκείνος της έμαθε τον κόσμο των ναρκωτικών. Μετά από τη μάχη που έδωσε να κρατηθεί στη ζωή, έπειτα από το κώμα στο οποίο έπεσε από μεγάλη δόση ναρκωτικών, ο Blake παραδέχτηκε το ρόλο του στη σχέση που έφτιαξε η Winehouse με τις ναρκωτικές ουσίες.

Ο Fielder, μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, δήλωσε παρόλα αυτά ανακουφισμένος από το γεγονός ότι η Amy δεν πέθανε από ισχυρή δόση ναρκωτικών, αλλά από το πολύ αλκοόλ.

«Δεν ξέρω αν αυτό με απαλλάσσει από την ενοχή της ευθύνης. Αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν τη σκότωσα εγώ» είπε στην εφημερίδα Sun.

Η μητέρα του Blake υποστηρίζει ότι το κατρακύλισμα του γιου της ξεκίνησε όταν έλαβε στη φυλακή ένα μήνυμα από τη σύζυγό του.

Αμέσως μετά από αυτό άρχισε η μάχη του να κρατηθεί στη ζωή. «Ξέρει ότι είναι ο πιο μισητός άνθρωπος στον κόσμο. Ξέρει ότι όλος ο κόσμος τον κατηγορεί για το θάνατο της Amy και δεν μπορεί να το διαχειριστεί» είπε η Georgette Civil σε συνέντευξή της στην Daily Mail. «Δεν δικαιολογώ το γιο μου, αλλά η Amy διάλεξε την τύχη της. Δεν σταμάτησαν να αγαπούν ο ένας τον άλλο. Αν η Amy ζούσε σήμερα ξέρω ότι θα ήταν στο προσκεφάλι του γιου μου» πρόσθεσε η μητέρα του Blake.

O Fielder έχει τώρα σχέση με την 34χρονη Sarah Aspin, την οποία γνώρισε πριν τρία χρόνια σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης. Το ζευγάρι έχει ένα παιδί, τον 16 μηνών Jack και μόλις πρόσφατα η Sarah ανακοίνωσε ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Πηγή:newsbeast.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share