Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οκτώ πράγματα που πρέπει να «σταματήσετε αμέσως» να κάνετε με το αποσμητικό σας!

6 Ιουλίου 2016
Οκτώ πράγματα που πρέπει να «σταματήσετε αμέσως» να κάνετε με το αποσμητικό σας!

Δεν έχει σημασία η εποχή, ή η θερμοκρασία, είμαστε υποχρεωμένοι να ιδρώνουμε κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Όπως η οδοντόκρεμα, έτσι και το αποσμητικό είναι απαραίτητα για την καθημερινή υγιεινή μας – αλλά μπορεί να μην το χρησιμοποιούμε σωστά. Δεν είναι αρκετό λίγο κάτω από τα χέρια σας το πρωί. Τι θα χρησιμοποιήσετε,όταν το χρησιμοποιήσετε, και όπου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είναι ζωτικής σημασίαςπαράγοντες για να πάρετε την πλήρη αποτελεσματικότητα του αποσμητικού.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε:

1. Βάλτε αποσμητικό μετά το μπάνιο

Το αποσμητικό λειτουργεί καλύτερα όταν εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα. Ξεπλύνετε όλη την ενοχλητική βρωμιά στο ντους, και στη συνέχεια, εφαρμόστε αμέσως το αποσμητικό σας για να το κάνετε σωστά στην πηγή του ιδρώτα σας.

2. Να ξαναβάζετε

Ακόμα και τύποι με επιπλέον δύναμη δεν θα διαρκέσουν όλη την ημέρα. Πάντα να εφαρμόζετε αποσμητικό, όπως απαιτείται. Μην ξεχάσετε να καθαρίσετε την περιοχή πρώτα!

3. Αγοράστε το σωστό προϊόν

Δεν υπάρχουν δύο σώματα ίδια. Όλοι έχουμε τις δικές μας ανάγκες, αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότερες μάρκες προσφέρουν μια ποικιλία διαφορετικών αποσμητικών. Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, θα πρέπει πιθανώς να επωφεληθείτε περισσότερο από μια υποαλλεργική παραλλαγή.

4. Μην μπερδεύετε τα αρώματα

Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να ταιριάζει το αποσμητικό σας με όλα τα άλλα προϊόντα ομορφιάς σας, όπως σαμπουάν και αρώματα, έτσι ώστε οι μυρωδιές να μην συγκρούονται. Ροδάκινο και μέντα δεν πάνε μαζί!

5. Βάλτε αποσμητικό την νύχτα

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν αποσμητικό στην πρωινή ρουτίνα τους, αλλά θα ήταν καλύτερα αν το χρησιμοποιούσαν το βράδυ. Εφαρμόζοντας αποσμητικό πριν τον ύπνο εξασφαλίζει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή επίδραση.

6. Μην αντικαθιστάτε το μπάνιο με αποσμητικό

Τα αποσμητικά είναι ένα ισχυρό εργαλείο, αλλά δεν πρέπει να είναι το μόνο πράγμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μείνετε καθαροί. Κανένα αποσμητικό δεν μπορεί να αντικαταστήσει αποτελεσματικά τα οφέλη του ντους. Οπότε, πλυθείτε – οι άνθρωποι γύρω σαςθα το εκτιμήσουν.

7. Μην χρησιμοποιείτε πολύ

Έχετε ακούσει ποτέ τη φράση, «Πάρα πολύ από ένα καλό πράγμα;» Λοιπόν, πάρα πολύ αποσμητικό θα μπορούσε να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Εφαρμόζοντας υπερβολικές ποσότητες μπορεί να οδηγήσει σε φαγούρα και ερεθισμένο δέρμα λόγω συσσώρευσηςχημικών ουσιών.

8. Μην το βάζετε στο λάθος σημείο

Και πάλι, το αποσμητικό υποτίθεται ότι θα μπεί σε στεγνό, καθαρό δέρμα. Χρειάζεται άμεση επαφή με τους πόρους σας για να λειτουργήσει σωστά.

Φυσικά, οι μασχάλες σας δεν είναι το μόνο μέρος του σώματός σας που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από λίγο αποσμητικό. Ελέγξτε αυτά τα 7 εναλλακτικά σημεία που θα μπορούσατε να δώσετε κάποια προσοχή.

Πόδια

Το αποσμητικό αφήνει το δέρμα σας φρέσκο και απαλό. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως ένα εύχρηστο λιπαντικό που είναι τέλειο για ένα στενό τζιν.

Μέτωπο

Τα μέτωπά μας μπορεί να είναι αρκετά ιδρωμένα και δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να τρέχει ιδρώτας στα μάτια σας. Αντί λοιπόν ενός headband, δοκιμάστε κάποιο αποσμητικό απευθείας πάνω από το κεφάλι σας.

Γόνατα

Οι μασχάλες μας ιδρώνουν γιατί παγιδεύονται μεταξύ του κορμού και των χεριών μας. Το πίσω μέρος των γονάτων σας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγο αποσμητικό μιας και έρχεται σε επαφή με το δέρμα όταν λυγίσει.

Κάτω από το στήθος

Κυρίες, όλες γνωρίζουμε πόσο ενοχλητικό είναι αυτό. Αποτρέψτε τον αντιπαθητικό ιδρώτα κάτω από τα στήθη σας πριν το ντύσιμο.

Φτέρνες

Το πίσω μέρος των φτερνών μας είναι αρκετά επιρρεπείς σε φουσκάλες, και ένα νέο ζευγάρι παπούτσια μπορεί να είναι μια οδυνηρή δοκιμασία για τα πόδια μας. Πριν φορέσετε τα καινούργια σας παπούτσια βάλτε λίγο αποσμητικό στις φτέρνες σας. Αυτό θα βοηθήσει να μειώσει την τριβή και να αποτρέψει τους ερεθισμούς.

Πόδια

Τα πόδια μας μπορεί να ιδρώσουν και να κολλάν. Πριν φορέσετε παπούτσια, ρίξτε λίγο αποσμητικό στο κάτω μέρος των ποδιών σας για να κρατήσει τη μυρωδιά. Θα αισθανθείτε καλύτερα και τα παπούτσια σας θα μυρίζουν πιο όμορφα.

Μηροί

Αν είστε δρομέας, τότε μάλλον πρέπει να ασχοληθείτε με την τριβή στους μηρούς. Η τριβή που προκαλείται μεταξύ των μηρών μας οδηγεί στην εφίδρωση και τον ερεθισμό του δέρματος.

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr

Θαυματουργές: Κάντε αυτές τις ασκήσεις μόνο για 12 λεπτά την ημέρα και τα πόδια σας θα γίνουν ακαταμάχητα!

Το απόλυτο ρόφημα για να χάσεις ΟΛΑ τα παχάκια!

Αποκλείεται να το ξέρατε: Τι είναι αυτό που μας κάνει να ανατριχιάζουμε; (VIDEO)



Τα καλύτερα της ημέρας:

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Βασιλείου! Παλεύει για την ζωή του σε αντικαρκινικό νοσοκομείο…

Το απόλυτο χάος στους δρόμους της Αθήνας μετά την απεργία στα ΜΜΜ

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Πήγε στην Αμερική και άλλαξε look! Πώς σας φαίνεται με το νέο μαλλί;

TAGS
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share