Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

«Είμαι εθισμένη, απατάω τον άνδρα μου με…» Η αληθινή εξομολόγηση της Κατερίνας, 38 ετών!

19 Μαΐου 2016
«Είμαι εθισμένη, απατάω τον άνδρα μου με…» Η αληθινή εξομολόγηση της Κατερίνας, 38 ετών!

Είμαι ερωτευμένη, πετάω στα σύννεφα, βρίσκομαι σε άλλον πλανήτη απ’ αυτόν τού άντρα μου και της μικρής, υπάρχω χωρίς να υπάρχω στην ζωή τους. Ξύπνησε μέσα μου όλος ο πόθος, αυτός ο κοιμισμένος πόθος των παντρεμένων που έχεις ξεχάσει ότι υπάρχει. Που τα βρίσκεις ολα τέλεια πανω του, ακομα και τις ατέλειες του. Ζω την καθημερινότητα μέχρι να χτυπήσει το τηλέφωνο, να βρω μια δικαιολογία να την κοπανήσω. Είναι ο παλιός αγαπημένος μου απ’ το σχολείο, έρχεται να πάμε για τρέξιμο, κλεινόμαστε στο αμάξι μου και βγάζουμε τα μάτια μας.

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα το έκανα ξανά στην ζωή μου σε αυτοκίνητο και πόσο μάλλον τού άντρα μου με άλλον άντρα, αλλά δεν με νοιάζει τίποτα πια. Μόνο αυτος μετράει. Πότε θα ξεκλέψω χρόνο να τον δω, ούτε κουβέντα να κοιμηθούμε μαζί, οπότε ποτέ δεν χορταίνω, όλο περιμένω και περιμένω. Νοιώθω όμορφα, νοιώθω θηλυκό, παύω να ΄μαι μάνα και σύζυγος, είμαι εγώ, η Κατερίνα γυμνή, με τον έρωτα μου. Και λιώνω. Και περιμένω να πάω τη μικρή στα γαλλικά, για να του πω να έρθει ως την γωνία, να παρκάρει και πάλι τα ίδια. Μια φορά πήγαμε σ’ ένα ξενοδοχείο αλλά φοβήθηκα μην μας δουν, φοβήθηκα που τον είδα σε δωμάτιο, ούτε ξέρω, και δεν ξαναπήγαμε. Με τρελαίνει, τα έχω χάσει τελείως. Η μπάλα στην κερκίδα. Νοιώθω όμορφα, νοιώθω θηλυκό, παύω να ΄μαι μάνα και σύζυγος, είμαι εγώ, η Κατερίνα γυμνή, με τον έρωτα μου. Και λιώνω. Και περιμένω να πάω τη μικρή στα γαλλικά, για να του πω να έρθει ως την γωνία, να παρκάρει και πάλι τα ίδια. Μια φορά πήγαμε σ’ ένα ξενοδοχείο αλλά φοβήθηκα μην μας δουν, φοβήθηκα που τον είδα σε δωμάτιο, ούτε ξέρω, και δεν ξαναπήγαμε. Με τρελαίνει, τα έχω χάσει τελείως. Η μπάλα στην κερκίδα. Ξέρω οτι δεν δίνει δεκάρα κι ότι απλά τον βολεύω, αλλά ούτε αυτό με σταματά. Τον έχω τόση ανάγκη στην ανιαρή ζωή μου, είναι το οξυγόνο μου, το αεράκι στα μαλλιά μου.


Τρώω με τους δικούς μου και τον σκέφτομαι. Κρύβομαι και... διαβάστε την συνέχεια εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η εξομολόγηση της Σκορδά για τα one night stand που τους άφησε όλους άφωνους! Πόσες φορές έχει κάνει (VIDEO)


Αυτή και αν είναι αποκάλυψη! Με ποιον ηθοποιό από το «Μπρούσκο» είναι ζευγάρι η Τζόυς Ευείδη


Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε, εντελώς ξαφνικά, 45χρονη Ελληνίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης!Έκτακτο δελτίο καιρού: Ραγδαία επιδείνωση σύμφωνα με την ΕΜΥ - Έρχονται χαλάζι και καταιγίδες


 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share