Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ: Ο χύμος που νικάει τον καρκίνο σε 42 ημέρες! Θεράπευσε πάνω από 45.000 ανθρώπους από καρκίνο και άλλες ανίατες ασθένειες

6 Μαΐου 2016
ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ: Ο χύμος που νικάει τον καρκίνο σε 42 ημέρες! Θεράπευσε πάνω από 45.000 ανθρώπους από καρκίνο και άλλες ανίατες ασθένειες

Αυστριακός υπήκοος, Rudolf Brojs, έψαξε όλη του τη ζωή για την καλύτερη εναλλακτική θεραπεία για τον καρκίνο, και ήταν τελικά επιτυχής.

Έκανε ιδιαίτερη χυμό που δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα στη θεραπεία του καρκίνου. Με τη βοήθεια αυτής της μεθόδου, έχουν θεραπευτεί πάνω από 45.000 άτομα με καρκίνο και άλλες ανίατες ασθένειες. Σύμφωνα με Brojs, ο καρκίνος μπορεί να επιβιώσει μόνο με τη βοήθεια των πρωτεϊνών.
Brojs είναι βέβαιο ότι οι πρωτεΐνες είναι αυτό που τροφοδοτεί τα καρκινικά κύτταρα και εμείς πρέπει να τα εξαλείψουμε

Ως εκ τούτου, ανέπτυξε ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής για μια περίοδο 42 ημερών, στη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να πίνουν μόνο τσάι και ειδικό χυμό λαχανικών, των οποίων κύριο συστατικό είναι τα παντζάρια.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 42 ημερών, τα καρκινικά κύτταρα λιμοκτονούν και πεθαίνουν, ενώ η υγεία ολόκληρου του σώματος βελτιώνεται.

Ο χυμό Ροδόλφου γίνεται μόνο από οικολογικά λαχανικά. Αυτός ο χυμός μπορεί να γίνει στο σπίτι και περιλαμβάνει:

Παντζάρια (55%)
Καρότα (20%)
σελινόριζα (20%)
Πατάτες (3%)
Ραπανάκια (2%)




Παρασκευή:

Θα πρέπει να θέσετε όλα αυτά τα συστατικά σε ένα μπλέντερ, ανακατέψτε καλά και ο χυμό σας είναι έτοιμος!
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν πρέπει να υπερβάλλουμε με το χυμό, αλλά θα πρέπει να πάρετε όσο χρειάζεται ο οργανισμός σας.
*** Παντζάρια είναι παραδοσιακά γνωστή θεραπεία για τη λευχαιμία. Αυτά τα λαχανικά περιέχουν βεταϊνη αμινοξέων, τα οποία έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες. Η θεραπεία των τεύτλων,τα οποία περιλαμβάνει την ημερήσια πρόσληψη του χυμού παντζαριών ή τριμμένο ωμά παντζάρια, έχει μια αποδεδειγμένη θετική επίδραση στη λευχαιμία και πολλές άλλες μορφές καρκίνου, όπως αποδεικνύεται από χιλιάδες ανθρώπους.

Επίσης η τακτική κατανάλωση του παντζαριού βοηθά εναντίον ασθενειών που προκαλούνται από το οξειδωτικό στρες, και μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα κατά 40%.



Είναι επίσης για την ομαλοποίηση της πίεσης του αίματος και βοηθά να διατηρηθεί η ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων. Αν το καταναλώνουμε κάθε μέρα το παντζάρι αποτρέπει επίσης και θεραπεύει τους κιρσούς. Ο σίδηρος από το παντζάρι είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τον καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες και την οικοδόμηση του αίματος. Ως εκ τούτου, είναι πολύ αποτελεσματικ’ο στη θεραπεία πολλών ασθενειών που προκαλούνται από τοξίνες.

Συνιστάται για τις έγκυες γυναίκες, επειδή είναι πλούσιο σε φολικό οξύ, το οποίο αποτρέπει πολλές ασθένειες των νεογνών. Επίσης, ο χυμός παντζάρι διεγείρει το ήπαρ και τη χοληδόχο κύστη, και αποτρέπει τη δυσκοιλιότητα. Σε συνδυασμό με τα καρότα, παντζάρια είναι ένα εξαιρετικό φάρμακο για την ουρική αρθρίτιδα, τα νεφρά και τη χοληδόχο κύστη. Αλλά θεραπευτικές ιδιότητες του δεν σταματούν εδώ? παντζάρια βοηθά επίσης με τους πονοκεφάλους, τους πονόδοντους, δυσεντερία, πόνος στα οστά, με το δέρμα και τα προβλήματα της εμμήνου ρύσεως.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δήλωση - φωτιά: "Η Μαρία-Ειρήνη είναι παιδί του..." - Μεγάλη αποκάλυψη του δικηγόρου των γονιών της Μαρίας-Ειρήνης...



Top 4: Οι καλύτερες προτάσεις για οικογενειακή απόδραση για αυτό το Σαββατοκύριακο!



"Είσαι τ' άλλο μου μισό, χωρίς εσένα δεν μπορώ να ζήσω"! Οδύνη και σπαραγμός για την 22χρονη Ρία που έφυγε τόσο άδοξα από την ζωή



Ζώδια: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για το τριήμερο (06-08/05)!

TAGS
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share